Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μπρέντφορντ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1: Επεισοδιακό φινάλε με την μπίλια στο Χ

Μπρέντφορντ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1: Επεισοδιακό φινάλε με την μπίλια στο Χ

Με δύο γκολ στις καθυστερήσεις, Μπρέντφορντ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθαν ισόπαλες 1-1.

Μαγική εικόνα στο «Community Stadium»! Η Μπρέντφορντ «πάτησε» τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είδε τέσσερις φορές την μπάλα να σταματά στα δοκάρια του Ονάνα, έχασε πολλές ακόμη ευκαιρίες, αλλά έφυγε κι ευχαριστημένη με το 1-1 κόντρα στην κακή – για ακόμη μία φορά – ομάδα του Τεν Χάαγκ για την 30η αγωνιστική της Premier League.

Ο Μάουντ φάνηκε να δίνει τη νίκη από το πουθενά στους φιλοξενούμενους στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά με τη σέντρα ο Άγερ ισοφάρισε και έδωσε τον βαθμό στην ομάδα του.

Στο -8 από την πέμπτη Τότεναμ πλέον οι «κόκκινοι διάβολοι», στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη πλέον οι «μέλισσες».

H Μπρέντφορντ πάντως έχασε ευκαιρία να πάρει μεγάλη βαθμολογική ανάσα.

Το πρώτο δοκάρι για την Μπρέντφορντ ήρθε στο 24′ με σουτ του Τόνεϊ και οκτώ λεπτά μετά ο Ζάνκα με κεφαλιά σημάδεψε ξανά σίδερο. Ο Ουισά στο 59′ με σουτ έκανε τα δοκάρια τρία για τους γηπεδούχους και στο 78′ ήταν η σειρά του Εμπουεμό να βρει δοκάρι μετά από στημένη φάση.

Η Μπρέντφορντ έκανε ό,τι ήθελε στο ματς, είδε τον Ονάνα να πραγματοποιεί μεγάλες επεμβάσεις ενώ είχε κι ένα γκολ του Τόνεϊ στο 72′ που ακυρώθηκε για οφσάιντ. Από την άλλη, η Γιουνάιτεντ είχε να επιδείξει σε όλα αυτά ένα τετ α τετ του Χόιλουντ στο 54′, με τον Φλέκεν να σώζει την ομάδα του.

Και εκεί που όλα έδειχνα πως το 0-0 δεν θα αλλάξει, από ασίστ του Κασεμίρο ο Μάουντ με ωραίο σουτ έκανε το 0-1 στο 90+7′ και φάνηκε να δίνει μία ανέλπιστη νίκη στη Γιουνάιτεντ. Με αυτή την ομάδα όμως ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος κι έτσι με τη σέντρα κατάφερε να δεχθεί την ισοφάριση με σκόρερ τον Άγερ από γύρισμα του Τόνεϊ.

Οι συνθέσεις:

Μπρέντφορντ: Φλέκεν, Ζανκά, Κόλινς, Ρούρσλεβ (86’ Γκοντός), Αγιέρ, Γιαρμόλιουκ (71’ Ντάμσγκααρντ), Λιούις Πότερ (86’ Μοπέ), Γένσεν, Γιάνελτ, Γουισά (71’ Εμπουεμό), Τόνεϊ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ονάνα, Βαράν (46’ Μαγκουάιρ), Λίντελεφ (68’ Μαρτίνες), Νταλότ, Γουάν Μπισάκα, ΜακΤόμινεϊ, Μαϊνού (80’ Κασεμίρο)., Ράσφορντ (80’ Μάουντ), Φερνάντες, Γκαρνάτσο (59’ Άντονι), Χόιλουντ.

Sports in

Ελ Αραμπί: «Είμαστε γεμάτοι προσδοκίες»

Ο Μαροκινός επιθετικός εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με την Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024