Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτσελόνα – Λας Πάλμας 1-0: Τρίποντο με υπογραφή Ραφίνια

Μπαρτσελόνα – Λας Πάλμας 1-0: Τρίποντο με υπογραφή Ραφίνια

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε της Λας Πάλμας με γκολ του Ραφίνια – Στη δεύτερη θέση και στο -5 από την Ρεάλ οι μπλαουγκράνα

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να ήταν καλύτερη κόντρα στην Λας Πάλμας και να προηγήθηκε με το γκολ του Ραφίνια στο 59′, ωστόσο τελικά οι Καταλανοί πήραν μία «αγχωτική» νίκη στην 30η αγωνιστική της La Liga.

Οι μπλαουγκράνα έμειναν αήττητοι για 11ο σερί παιχνίδι και συνεχίζουν την… καταδίωξη της Ρεάλ, αφού βρίσκονται στο -5 από τη Βασίλισσα.

Η ομάδα του Τσάβι επέβαλε από την αρχή την κυριαρχία της και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, με τον Λεβαντόφσκι να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι, στην πιο σημαντική από αυτές, στο 34′ μετά από σέντρα του Ραφίνια. Λίγο πριν βέβαια και συγκεκριμένα στο 24′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο με τον τερματοφύλακα, Βαγές να κάνει άστοχη έξοδο και να αποβάλλεται.

Η Μπαρτσελόνα πίεσε στην επανάληψη και στο 58ο λεπτό ο Φέλιξ σήκωσε ιδανικά για τον Ραφίνια που με πανέμορφη κεφαλιά έκανε το 1-0, λυτρώνοντας την Μπάρτσα. Στο 77ο λεπτό ο Φέλιξ είχε δοκάρι σπαταλώντας μια μεγάλη ευκαιρία, με την ομάδα από τα Κανάρια Νησιά να φτάνει μια… ανάσα από τον ισοφάριση στο φινάλε της αναμέτρησης. Στο 86’ το σουτ του Μολέιρο σταμάτησε στο πλαϊνό δίχτυ, με τον Τερ-Στέγκεν να είναι εξουδετερωμένος.

Οι συνθέσεις:

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Κανσέλο, Κουντέ, Κουμπρασί, Μαρτίνεθ, Φερμίν (55’ Ζοαό Φέλιξ), Γκιντογκάν, Σέρτζι Ρομπέρτο (79’ Ρομέου), Ραφίνια, Γιαμάλ (70’ Φεράν Τόρες), Λεβαντόφσκι (79’ Βίτορ Ρόκε)

ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ: Βαγές, Σουάρεθ, Κοκό, Μαρμόλ, Σ.Καρδόνα (78’ Μπενίτο), Παρκ, Μουνιόθ (71’ Καμπάνια), Λουαντίς (71’ Μολέιρο), Κίριαν Ροντρίγκεθ, Μουνίρ (27’ Εσκανδέλ), Σάντρο (78’ Μ.Καρδόνα).

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024