Επιτυχιες που έκαναν περήφανους τους ανθρώπους του πειραϊκού συλλόγου, με την ΠΑΕ Ολυμπιακός να συγχαίρει τα δύο τμήματα.
Υπενθυμίζουμε ότι η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού στον τελικό του Κυπέλλου νίκησε με θρυλική ανατροπή με 3-2 σετ τον Μίλωνα, ενώ στο πινγκ πονγκ τα κορίτσια των Πειραιωτών τον Παναθηναϊκό με 4-0.
Η ανακοίνωση για το βόλεϊ
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συγχαίρει την ανδρική ομάδα βόλεϊ του συλλόγου, για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, στον τελικό του Final 4 της διοργάνωσης με τον Μίλωνα. Κύπελλο το οποίο αποτελεί το 18ο στην ιστορία του τμήματος. Στιγμές της δόξας σου, χαρές δικές μας. Συγχαρητήρια Θρύλε».
Και για το πινγκ πονγκ:
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συγχαίρει τη Γυναικεία ομάδα πινγκ πονγκ του συλλόγου, για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδος για τρίτη σερί χρονιά και 29η συνολικά του τμήματος».
Αήττητες πρωταθλήτριες οι «ερυθρόλευκες», 4-0 τον Παναθηναϊκό!
Πρωταθλήτρια Ελλάδας για 29η φορά στην ένδοξη ιστορία της αναδείχθηκε -αήττητη- η ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης Γυναικών του Ολυμπιακού! Ο Θρύλος νίκησε με 4-0 σετ τον Παναθηναϊκό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στον τελικό των πλέι οφ της Α1 κατηγορίας και κατέκτησε τον τίτλο για 29η χρονιά (πολυνίκης του θεσμού) και τρίτη σερί.
Οι «ερυθρόλευκες» κυριάρχησαν τόσο στον τελικό με τις «πράσινες» στο ΣΕΦ, όσο και όλη τη σεζόν στο πρωτάθλημα, αφού δεν ηττήθηκαν από καμία ομάδα, προσθέτοντας πανάξια έναν ακόμα τίτλο στην «τροπαιοθήκη». Νωρίτερα, στον ημιτελικό των πλέι οφ της Α1, η ομάδα του Γιώργου Χριστοφοράκη επικράτησε με 4-0 σετ του ΑΣ Πέρα στην αίθουσα πινγκ πονγκ του ΣΕΦ και προκρίθηκε στον τελικό, όπου πανηγύρισε το τρόπαιο!
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μετά τη νίκη της Ζαλγκίρις επί της Παρί (85-79) στο Κάουνας, ο Παναθηναϊκός μένει εκτός της πρώτης 6άδας της Euroleague και θα αγωνιστεί στη φάση των πλέι ιν.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι θα κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για την ποινή στον Ταϊρίκ Τζόουνς. – Τι αναφέρει για Super Cup και Παναθηναϊκό.
Ο Ντίνος Μαυροπάνος πρόκειται να αποχωρήσει από την Γουέστ Χαμ στο τέλος της σεζόν και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ήδη φιγουράρει στη λίστα ομάδων της Αγγλίας και της Γερμανίας.