Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ατζέντης Τσέριν: «Περίμενα μεγαλύτερο σεβασμό από την διοίκηση του Παναθηναϊκό προς τον Άνταμ»

Ατζέντης Τσέριν: «Περίμενα μεγαλύτερο σεβασμό από την διοίκηση του Παναθηναϊκό προς τον Άνταμ»

Ο ατζέντης του Άνταμ Τσέριν, Αμίρ Ρούζνιτς, τόνισε σε δηλώσεις του την απογοήτευσή του με την πρόταση ανανέωσης του Παναθηναϊκού στον παίκτη του ζητώντας περισσότερο σεβασμό από τον σύλλογο.

Την απογοήτευσή του ως προς την πρόταση του Παναθηναϊκού για επέκταση συμβολαίου στον Άνταμ Τσέριν αποκάλυψε ο ατζέντης του Σλοβένου μέσου Αμίρ Ρούζνιτς.

Παράλληλα, ο ατζέντης του επιβεβαίωσε την… πέραση που έχει ο 25χρονος μέσος στην ποδοσφαιρική αγορά, αλλά και την πρόθεσή του να μείνει για… πάντα στους «πράσινους» με την προϋπόθεση όμως να αλλάξει το οικονομικό του στάτους.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού εκτιμούν πάρα πολύ τον Άνταμ, αλλά το στάτους του στον σύλλογο δεν είναι αυτό που θέλουμε. Είναι από τους πλέον χαμηλόμισθους στην ομάδα, ειδικά συνεκτιμώντας το πόσο σημαντικός είναι. Μας προτάθηκε ένα νέο συμβόλαιο, αλλά δεν πλησιάζει καν τις προσδοκίες μας.

Περίμενα περισσότερο σεβασμό από τη διεύθυνση του club προς τον Άνταμ, ο οποίος δεν έχει κανένα πρόβλημα να υπογράψει ακόμη και για όλη του τη ζωή στον Παναθηναϊκό. Τόσο πολύ απολαμβάνει την ομάδα, τους φιλάθλους, την πόλη, τις συνθήκες, αλλά απλώς τέτοιους όρους δεν γίνεται να τους αποδεχτούμε».

Για το… τσεκάρισμα που γίνεται στον Τσέριν από ευρωπαϊκά κλαμπ: «Μπορώ να επιβεβαιώσω πως μερικές πολύ ενδιαφέρουσες ομάδες τον παρακολουθούν τη δεδομένη στιγμή. Περιμένω αρκετά μετά το Euro, αλλά πρέπει να τονίσω ξανά πως ο Άνταμ είναι ευτυχισμένος στον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του έχει δώσει πολλά, εκεί έχει βελτιωθεί, έχει μάθει στις υψηλές απαιτήσεις, βάσει των όσων εισπράττω όμως από την ποδοσφαιρική αγορά είμαι σίγουρος πως δεν θα είναι το τελευταίο βήμα στην καριέρα του».

Sports in

Αιχμές από τον Λάκοβιτς μετά το Μπαρτσελόνα – Γκραν Κανάρια: «Χάσαμε για λόγους που δεν καταλαβαίνω»

Σπόντες από τον Γιάκα Λάκοβιτς, μετά από την ήττα της Γκραν Κανάρια από τη Μπαρτσελόνα στην παράταση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024