Κασσελάκης στηρίζει Δούκα: Δέχεται ανέντιμη επίθεση από «πληρωμένα πιστόλια»
Tη στήριξή του στον δήμαρχο Αθηναίων, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης αναφορικά με τη φράση «γκλοπ μπάτσου» που ακούστηκε να χρησιμοποιεί ο Χάρης Δούκας.
Tη στήριξή του στον δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης αναφορικά με τη φράση «γκλοπ μπάτσου» που ακούστηκε να χρησιμοποιεί ο κ. Δούκας.
Ο κ. Κασσελάκης αναφέρει ότι «οι κύριοι Γεωργιάδης και Πλεύρης αναλαμβάνουν τη χυδαία επίθεση κατά του Δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα», ενώ κάνει επίσης λόγο για «πρόθυμα “πληρωμένα πιστόλια” του καθεστώτος Μητσοτάκη».
Η ανάρτηση Κασσελάκη:
Στη Βουλή, ο κ. Βορίδης ανέλαβε την υπεράσπιση της συγκάλυψης των Τεμπών.
Τώρα, οι κύριοι Γεωργιάδης και Πλεύρης αναλαμβάνουν τη χυδαία επίθεση κατά του Δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα.Και εδώ με μοντάζ, όπως και στα Τέμπη.
Είναι, φαίνεται, πλέον η συνήθης μέθοδος μιας ακροδεξιάς…— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) March 30, 2024
«Μονταζιέρα» καταγγέλλει ο δήμαρχος Αθηναίων
Σε βίντεο ο κ. Δούκας ακούγεται να έχει διάλογο με κάτοικο των Εξαρχείων και να χρησιμοποιεί τη λέξη «μπάτσος», αναφερόμενος σε αστυνομικούς.
Σημειώνεται ωστόσο ότι ο δήμαρχος Αθηναίων ανέφερε τη συγκεκριμένη λέξη ενώ νωρίτερα είχε χρησιμοποιηθεί από κάτοικο των Εξαρχείων με την οποία συνομιλούσε. Στην ουσία, δηλαδή, ο κ. Δούκας απλά επανέλαβε τα λεγόμενά της.
Αναλυτικά, ο διάλογος:
Χάρης Δούκας: Λέω όμως και κάτι άλλο, ότι είμαστε εδώ να συζητήσουμε τα θέματα.
Κάτοικος: Με το κλομπ του μπάτσου;
Χάρης Δούκας: Με εμάς εδώ. Είδατε εδώ κλομπ μπάτσου; Γιατί το λέτε αυτό; Θα μιλήσουμε και θα μιλήσουμε πολλές φορές.
- Πάπας: «Θαυμαστή Ανθρωπότητα» – Αυτόν τον τίτλο φέρει η πρώτη Εγκύκλιός του, αφορά την Τεχνητή Νοημοσύνη
- Κίνα: Ο Σι υποδέχτηκε τον πρωθυπουργό του Πακιστάν και εξήρε τις προσπάθειές του για ειρήνη στο Ιράν
- Χόιτ Ρίτσαρντς – Το μοντέλο των 80s που έγινε ψυχολογικός σκλάβος στα δίχτυα μιας αίρεσης της Νέας Υόρκης
- Οι συντάξεις σε μία Ευρώπη που γερνάει – Έχουν χάσει οι νέοι Ευρωπαίοι την πίστη τους στο συνταξιοδοτικό σύστημα;
- MEGA Stories: Οι ιστορίες των παιδιών της Γάζας
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ έφυγε 8 εκατομμύρια ευρώ πλουσιότερος
- Ακροδεξιοί υπουργοί στον Νετανιάχου: «Χτύπα το χέρι στο τραπέζι του Τραμπ, επέστρεψε στον πόλεμο στον Λίβανο»
- Αυτόνομο λεωφορείο στη Σουηδία έκανε ντεμπούτο με τρακάρισμα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![Εξοχικές κατοικίες: Με άνοδο 10,8% «τρέχουν» φέτος οι τιμές [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/exohiko_mykonos-1280x720-1-150x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 25.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/jeffrey-lai-Cz57JO4T0gQ-unsplash-315x220.jpg)






































![Εξοχικές κατοικίες: Με άνοδο 10,8% «τρέχουν» φέτος οι τιμές [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/exohiko_mykonos-1280x720-1-315x220.jpg)































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442