«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»
Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.
Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται απόψε (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague, με στόχο την παραμονή στην τετράδα και να παραμείνει ζωντανός για την δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου.
Η ομάδα του Εγκίν Αταμάν είναι στο 20-11, ενώ από την άλλη το σύνολο του Λούκα Μπάνκι είναι στο 17-14 και θέλει να σταθεροποιηθεί στην 8η θέση, για τα Play-In.
Ποιους θα έχει στη διάθεση του ο Αταμάν
Ο Τούρκος τεχνικός του «τριφυλλιού» θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, καθώς επέστρεψε στη δράση και ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ο οποίος πήρε χρόνο συμμετοχής στο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος.
Από την άλλη, οι Ιταλοί δεν υπολογίζουν σίγουρα στον Ντεβόντε Κέικοκ, όμως είναι πιθανό να επιστρέψουν στη δράση οι Ντάνιελ Χάκετ και Αϊζά Κορντινιέ, με την Βίρτους να τρέχει αρνητικό σερί με τέσσερις σερί ήττες.
Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Νταμίρ Γιαβόρ (Κροατία), Εμίλιο Πέρεθ (Ισπανία) και Ζοζέφ Μπισάνγκ (Γαλλία).
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.