Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μιλουτίνοφ, ο Ράιτ και ένας νέος ρόλος

Ο Μιλουτίνοφ, ο Ράιτ και ένας νέος ρόλος

Μία εξέλιξη στους ψηλούς στον Ολυμπιακό που θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον, αν βέβαια ο Γιώργος Μπαρτζώκας πάρει την απόφαση να προχωρήσει σε μία τέτοια αλλαγή…

Με μία συγκλονιστική εμφάνιση στο τέταρτο δεκάλεπτο, ο Ολυμπιακός έκανε το 52-38 της Παρτίζαν, 69-74 υπέρ του και πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη μέσα στο Βελιγράδι, η οποία τον κρατάει ζωντανό για το πλεονέκτημα έδρας στα play offs της Euroleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρατάχθηκαν χθες (28/3) δίχως τους Νίκολα Μιλουτίνοφ και Φιλίπ Πετρούσεφ, οι οποίοι παραμένουν στα «πιτς» όντας τραυματίες.

Η επιστροφή του «Μίλου» και ο Ράιτ

Ο Μιλουτίνοφ αναμένεται μέχρι τα play offs της Euroleague να έχει γυρίσει σε πλήρη αγωνιστική δράση και να βοηθήσει αποφασιστικά τον Ολυμπιακό, στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν, να πετύχει όλους τους στόχους του.

Το θέμα είναι, ότι όταν με το καλό γυρίσουν οι Μιλουτίνοφ, Πετρούσεφ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει έναν, ομολογουμένως, πολύ ευχάριστο «πονοκέφαλο» να διαχειριστεί. Μία υπεραριθμία στους ψηλούς, την οποία καλείται να διαχειριστεί σωστά ο έμπειρος τεχνικός.

Υπάρχουν σκέψεις να μετατεθεί από τη νέα σεζόν στο «4» ο Μόουζες Ράιτ και να έχει στο «5» αποκλειστικά τους Νίκολα Μιλουτίνοφ και Μουστάφα Φαλ. Θα μπορούσε να παίξει πιο χαμηλά ο Ράιτ, καθώς έχει το περιφερειακό σουτ και μπορεί να βάλει σωστά την μπάλα στο παρκέ. Σε κάποια ψηλά σχήματα λοιπόν, θα μπορούσε να βοηθήσει και από το «4» ο Ράιτ.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024