Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για Μιλουτίνοφ – Πότε θα επιστρέψει στη δράση

Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για Μιλουτίνοφ – Πότε θα επιστρέψει στη δράση

Η αποθεραπεία του Νίκολα Μιλουτίνοφ έχει μπει στην τελική ευθεία και o Σέρβος πλέον μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στα παρκέ.

Ο Ολυμπιακός έχει ταλαιπωρηθεί πολύ φέτος από τους τραυματισμούς. Ένας από εκείνους που έχουν επιβαρυνθεί περισσότερο είναι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος σέντερ ξεκίνησε τη σεζόν προερχόμενος από το Παγκόσμιο Κύπελλο όπου έφτασε μέχρι τον τελικό με τη χώρα του.

Η επιβάρυνση που είχε έφερε τον πρώτο τραυματισμό στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου. Στη συνέχεια επέστρεψε όμως είδε τον Μουστάφα Φαλ να χτυπά και να μένει εκτός. Κάτι που τον επιβάρυνε ακόμα περισσότερο. Για να έρθει το… αποκορύφωμα στα τέλη Γενάρη όπου στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μπερδεύτηκε με τον Παπανικολάου και τραυματίστηκε εκ νέου. Τι έλεγαν τα νέα; Κάταγμα στο μετατάρσιο και δύο μήνες έξω.

Από τότε έχει ξεκινήσει η… ανηφόρα για τον Μιλουτίνοφ που μπήκε στο χειρουργείο και χρειάστηκε να περάσει ένα διάστημα όπου περπατούσε με πατερίτσες.

Πλέον πλησιάζουμε στη συμπλήρωση των δύο μηνών και ήδη η βελτίωση της υγείας του Σέρβου είναι εμφανής.

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Μποζίκας, ο έμπειρος σέντερ έχει ξεκινήσει τις ατομικές προπονήσεις, κάνοντας δύο μέχρι στιγμής. Σκοπός είναι να δουν οι γιατροί και οι γυμναστές του Ολυμπιακού πως θα αντιδράσει το πόδι του, με τους ανθρώπους των Ερυθρόλευκων να μην θέλουν σε καμία περίπτωση να τον πιέσουν.

Συνεπώς θα του δώσουν όσο χρόνο χρειαστεί για να μπορέσει να επιστρέψει στο 100% στην αγωνιστική δράση, με τον Μποζίκα να τονίζει πως η εν λόγω διαδικασία είναι πολύ πιθανό να διαρκέσει για περίπου δύο με τρεις εβδομάδες. Διάστημα που θα χρειαστεί και ο Φιλίπ Πετρούσεφ για να γυρίσει από το οστικό οίδημα που τον ταλαιπωρεί.

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024