Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πρόστιμο στον Μπαρτζώκα για την αποβολή του στο παιχνίδι με την Εφές

Πρόστιμο στον Μπαρτζώκα για την αποβολή του στο παιχνίδι με την Εφές

Η Euroleague τιμώρησε με χρηματικό πρόστιμο τον Γιώργο Μπαρτζώκα για την αποβολή του στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Εφές στην Τουρκία.

O Γιώργος Μπαρτζώκας έμαθε την τιμωρία του από την Euroleague για την αποβολή του με ντισκαλιφιέ λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Αναντολού Εφές, στην Κωνσταντινούπολη την προηγούμενη Τρίτη (19/3).

Με χρηματικό πρόστιμο τιμώρησε τον προπονητή του Ολυμπιακού η διοργανώτρια Αρχή.

Συγκεκριμένα, περίπου 5’’ πριν το τέλος του ματς, ο Έλληνα κόουτς είχε έναν έντονο διάλογο με τον Ισπανό διαιτητή, Αλμπέρτο Μπαένα, ο οποίος τον απέβαλε με την διοργανώτρια αρχή να επιβάλει στον προπονητή των ερυθρόλευκων πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ, λόγω «έλλειψης σεβασμού απέναντι σε διαιτητή» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωσή της.

Εκτός από τον προπονητή του Ολυμπιακού, ακόμη ένας συνάδελφός του αποβλήθηκε σε ματς της 30ης αγωνιστικής, με την Euroleague να τον τιμωρεί επίσης με χρηματικό πρόστιμο. Εκείνος ήταν ο Λούκα Μπάνκι στο εκτός έδρας ματς της Βίρτους Μπολόνια με τη Ζαλγκίρις, με τον Ιταλό να τιμωρείται με πρόστιμο ύψους 1.000 ευρώ, για τη συμπεριφορά που είχε κατά των διαιτητών.

Sold out ο «τελικός» με τη Φενέρ!

Ένα ακόμα sold out, το 11ο για τη φετινή χρονιά, ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» γνωστοποίησαν πως εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια της αναμέτρησης της 34ης αγωνιστικής με τη Φενέρμπαχτσε (12/4) στο ΣΕΦ, με την οποία θα πέσει η αυλαία της Regular Season της Euroleague. Πιθανώς θα πρόκειται για ένα ματς «τελικό», καθώς αν ο Ολυμπιακός μείνει έως την τελευταία αγωνιστική στο κόλπο του πλεονεκτήματος έδρας, τότε αυτό το ματς με τους Τούρκους θα κρίνει τα πάντα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Η κανονική περίοδος της Ευρωλίγκας θα κλείσει για τον Ολυμπιακό, όπου ακριβώς άνοιξε… με SOLD OUT!

H KAE Ολυμπιακός ανακοινώνει πως τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε (12/04, 21.15) ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ!

Δεν έχουμε λόγια να σας εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για την αδιάκοπη στήριξή σας, που αποδεικνύεται (και) από το 11o SOLD OUT στην φετινή σεζόν!

#TogetherWeFight»

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024