Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Πρόσεχε πολύ τον εαυτό του» - Σοκαρισμένη η Εύη Δρούτσα με το έμφραγμα του Δημήτρη Κόκοτα

«Πρόσεχε πολύ τον εαυτό του» – Σοκαρισμένη η Εύη Δρούτσα με το έμφραγμα του Δημήτρη Κόκοτα

Η στιχουργός δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη στον τραγουδιστή.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο Δημήτρης Κόκοτας το απόγευμα της Πέμπτης 28 Μαρτίου. Ο γνωστός τραγουδιστής αντιμετώπισε μια ξαφνική περιπέτεια με την υγεία του και μεταφέρθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο νοσοκομείο «ΓΝΑ Γεννηματάς».

Ο Δημήτρης Κόκοτας βρισκόταν στις πρόβες για το live του show του ALPHA «Just2Us», που συμμετέχει μαζί με την Τραϊάνα Ανανία, όταν ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Συγκεκριμένα σύμφωνα με την παραγωγή του talent show, ο τραγουδιστής αισθάνθηκε τάσεις λιποθυμίας, έντονα ιδρώτα και ταχυκαρδία. Άμεσα κλήθηκε το ΕΚΑΒ, το οποίο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπέστη έμφραγμα, ανακοπή και ανατάχθηκε. Άμεσα οδηγήθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», ο τραγουδιστής υποβάλλεται σε συνεχείς εξετάσεις, ενώ υποβλήθηκε και σε αξονική εγκεφάλου, με τους γιατρούς να μην μπορούν να διαπιστώσουν αν έχει υποστεί κάποια εγκεφαλική βλάβη.

Σοκαρισμένη η Εύη Δρούτσα

Η στιχουργός Εύη Δρούτσα μίλησε για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Εξέφρασε το σοκ της για το έμφραγμα που υπέστη ο τραγουδιστής δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

«Από την ώρα που το έμαθα, είμαι χάλια. Έχω τρελαθεί, σου μιλάω ειλικρινά. Δεν είναι μόνο ότι μιλάμε για ένα νέο παιδί, αλλά για ένα καλό παιδί, ποτέ δεν έφερνε αντίρρηση όταν του έδινες τραγούδι, ούτε σε νότα, ούτε σε στίχο. Ήταν πάντα εκεί την ώρα που του έλεγες και πάντα με το γέλιο, πάντα με το γέλιο, πάντα με το γέλιο».

Και πρόσθεσε: «Κι ένας άνθρωπος που πρόσεχε πάρα πολύ τον εαυτό του. Πρόσεχε πάρα πολύ. Δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να συμβεί κάτι τέτοιο. Δεν είχε κανένα πρόβλημα με την καρδιά του, δεν έχω ακούσει, ούτε μου είχε πει τίποτα».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα παραμένει σταθερά κρίσιμη και οι γιατροί αναμένουν τη συμπλήρωση του επόμενου 48ωρου, ώστε να σχηματιστεί μία πιο ασφαλής εικόνα για την πρόγνωση της υγείας του.

Τι λέει ο άνθρωπος που ήταν δίπλα του όταν ένιωσε την αδιαθεσία

Στην πρωινή εκπομπή του Alpha, μίλησε ο άνθρωπος που βρισκόταν στο πλευρό του Δημήτρη Κόκοτα την ώρα που άρχισε να μη νιώθει καλά. Ο λόγος για τον στυλίστα του J2US, Κώστα Ζήση.

«Ο Δημήτρης ήρθε στο καμαρίνι, ευδιάθετος, ντύθηκε και πήγε στη σκηνή να κάνει την πρόβα του. Λίγο πριν βγει στη σκηνή, ήρθε πάλι στο καμαρίνι, μου είπε ότι δεν αισθάνεται καλά, άρχισε να γδύνεται, να ιδρώνει και να έχει τάσεις λιποθυμίας. Κάλεσα αμέσως το 166, μας σύνδεσαν με τον γιατρό και μίλησαν απευθείας με τον Δημήτρη που τους είπε ακριβώς τι ένιωθε.

Ο γιατρός είπε ότι στέλνει αμέσως διασώστη, που ήρθε μέσα σε 20 λεπτά, και λίγο μετά ήρθε και το ασθενοφόρο. Είχε κανονικά τις αισθήσεις του, δεν λιποθύμησε. Ήταν ψύχραιμος. Έγιναν όλα πολύ γρήγορα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Ζήσης.

*Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: NDP Photo

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024