Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καρυπίδης: «Τελικός στο Πανθεσσαλικό με 8.000 εισιτήρια για κάθε ομάδα»

Καρυπίδης: «Τελικός στο Πανθεσσαλικό με 8.000 εισιτήρια για κάθε ομάδα»

Ο Θοδωρής Καρυπίδης ξεκαθάρισε με δήλωση του τη θέση του Άρη, τονίζοντας ότι ο τελικός του Κυπέλλου θα πρέπει να γίνει στον Βόλο, αλλά με παρουσία των οπαδών και των δυο ομάδων

Ο τελικός θα πρέπει να γίνει στον Βόλο, με 8.000 εισιτήρια για κάθε ομάδα. Η θέση του Άρη είναι ξεκάθαρη, σε ότι αφορά τον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και την εξέφρασε με δήλωση του και ο Θόδωρος Καρυπίδης, μετά από τη σύσκεψη για τον τελικό.

Η δήλωση του Θόδωρου Καρυπίδη για τον τελικό

«Θα πρέπει να εφαρμοστεί ότι λέει η προκήρυξη. Ο τελικός να γίνει στο Πανθεσσαλικό στάδιο με κόσμο και οι δυο ομάδες να πάρουν από 8.000 εισιτήρια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο διοικητικός ηγέτης των κιτρινόμαυρων.

Ο Άρης, φυσικά, δεν υποχώρησε από τη θέση του στη σημερινή (28/3) σύσκεψη για τα μέτρα τάξης που έγινε στα γραφεία της ΕΠΟ και σε καμία περίπτωση δεν δέχτηκε τη λύση του ΟΑΚΑ.

Ακόμα, ο Θόδωρος Καρυπίδης είπε απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο: «Ο Άρης έχει πληρώσει 250.000 ευρώ για κάμερες στο Κλεάνθης Βικελίδης. Είναι δυνατόν το Πανθεσσαλικό, που είχε οριστεί εξ αρχής βάση προκήρυξης, να μην είναι έτοιμο; Έπρεπε να το είχατε έτοιμο».

Sports in

LIVE: Σλόαν Στίβενς – Μαρία Σάκκαρη

LIVE: Σλόαν Στίβενς – Μαρία Σάκκαρη. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Σλόαν Στίβενς – Μαρία Σάκκαρη για τη φάση των «32» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από Novasports 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024