
Σε δημόσια διαβούλευση η κυκλοφοριακή μελέτη της Αρχαίας Κορίνθου
Οι προτάσεις που παρουσιάστηκαν αφορούν την κυκλοφοριακή οργάνωση για τον οικισμό.
Σε δημόσια διαβούλευση βγήκε η κυκλοφοριακή μελέτη της Αρχαίας Κορίνθου. Όπως αναφέρει ο Δήμος Κορίνθου. πρόκειται για ένα σχέδιο διαχείρισης & σχεδιασμού μέτρων και παρεμβάσεων στο πλαίσιο βελτίωσης της προσβασιμότητας και ενοποίησης των αρχαιολογικών χώρων της Αρχαίας Κορίνθου.
Οι προτάσεις που παρουσιάστηκαν αφορούν την κυκλοφοριακή οργάνωση για τον οικισμό όπως είναι η ιεράρχηση οδικού δικτύου, πεζοδρομήσεις – μονοδρομήσεις οδικών τμημάτων, διαμόρφωση διατομών, διανοίξεις καινούργιων οδικών τμημάτων και παρεμβάσεις στις θέσεις μειωμένης οδικής ασφάλειας, ποδηλατικές διαδρομές και μελέτη για τα μέσα μαζικής μεταφοράς.
Προτάσεις και Αντιρρήσεις
Το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος Κορινθίων, ο αρχηγός της μείζονος μειοψηφίας Δήμου Κορινθίων, το Τοπικό Συμβούλιο, οι Αντιδήμαρχοι, Εξυπηρέτησης του Πολίτη, Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας, Παιδείας & Τουρισμού, ο Πρόεδρος & ο Διευθύνων Σύμβουλος του Δημόπρακτου, η προϊσταμένη της Εφορίας Αρχαιοτήτων Κορινθίας, η Διευθύντρια της Αμερικανικής Σχολής Κλασσικών Σπουδών και δεκάδες κάτοικοι της Αρχαίας Κορίνθου που κατέθεσαν τις προτάσεις-ενστάσεις τους για το περιεχόμενο της μελέτης.
- «Πλήξαμε» το Ιράν αφού δέχτηκαν επίθεση 3 αντιτορπιλικά μας στα Στενά του Ορμούζ, λένε οι ΗΠΑ
- Λίβανος: Τουλάχιστον 12 νεκροί σε βομβαρδισμούς του Ισραήλ, αναμεσά τους παιδιά και πλήρωμα ασθενοφόρου
- Conference League: Πότε και πού θα πραγματοποιηθεί ο τελικός της διοργάνωσης
- Το Ιράν κατηγορεί τις ΗΠΑ για παραβίαση της κατάπαυσης του πυρός
- Κερατσίνι: Ανδρας έπεσε στο κενό από μπαλκόνι 2ου ορόφου ενώ τον «προσέγγιζαν» αστυνομικοί
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Γκρίνιες, εμφύλιοι, αλληλοκαρφώματα
