Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπρους Σπρίνγκστιν: Ποιος ηθοποιός θα τον υποδυθεί στη μεγάλη οθόνη

Μπρους Σπρίνγκστιν: Ποιος ηθοποιός θα τον υποδυθεί στη μεγάλη οθόνη

Ο Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ θεωρείται φαβορί για να υποδυθεί τον Μπρους Σπρίνγκστιν.

O Τζέρεμι ‘Αλεν Γουάιτ (Jeremy Allen White) βρίσκεται σε συζητήσεις για να υποδυθεί τον Μπρους Σπρίνγκστιν (Bruce Springsteen) στην επερχόμενη ταινία με προσωρινό τίτλο «Deliver Me From Nowhere», όπως επιβεβαίωσε το Variety.

Τι θα δούμε στην ταινία

Το νέο έργο θα επικεντρωθεί στην περίοδο που δημιούργησε το άλμπουμ «Nebraska» σε σενάριο Σκοτ Κούπερ, ο οποίος είναι και ο επικρατέστερος για να αναλάβει τη σκηνοθεσία.

Την παραγωγή θα αναλάβουν οι Έρικ Ρόμπινσον και Έλεν Γκόλντσμιθ-Βάιν της Gotham Group, καθώς και ο πρώην πρόεδρος του Netflix Σκοτ Στάμπερ (Scott Stuber). Είναι το πρώτο πρότζεκτ που αναλαμβάνει μετά την αποχώρησή του από την πλατφόρμα.

Η A24 βρίσκεται επίσης σε συζητήσεις για να αναλάβει την ταινία η οποία θα βασίζεται στο βιβλίο του Γουόρεν Ζέινς (Warren Zanes) «Deliver Me From Nowhere: The Making of Bruce Springsteen’s Nebraska» που κυκλοφόρησε τον περασμένο χρόνο.

Προσωπικές και καλλιτεχνικές στιγμές του σπουδαίου τραγουδιστή

Θα ακολουθήσει το «Αφεντικό» στο ταξίδι δημιουργίας του έκτου στούντιο άλμπουμ του, μια σκοτεινή, απογυμνωμένη συλλογή τραγουδιών σε μία ιδιαίτερη προσωπική περίοδο για τον τραγουδιστή.

Ηχογραφήθηκε στο υπνοδωμάτιό του στο Colts Neck του Νιου Τζέρσεϊ σε ένα τετρακάναλο κασετόφωνο μερικά χρόνια προτού κυκλοφορήσει με την E Street Band το «Born in the U.S.A».

Ήταν έντονα επηρεασμένος από την ταινία του Τέρενς Μάλικ «Badlands», ενώ σήμερα εκτιμά ότι το συγκεκριμένο άλμπουμ είναι η καλύτερη δουλειά του.

The Ivors Academy

Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι ο θρύλος της αμερικανικής ροκ θα γράψει ιστορία ως ο πρώτος διεθνής τραγουδοποιός που εισάγεται στην βρετανική Aκαδημία «The Ivors Academy».

Θα γίνει το 27ο μέλος της ανάμεσα σε σπουδαίους τραγουδοποιούς όπως ο Σερ Πολ ΜακΚάρτνεϊ και ο Πίτερ Γκάμπριελ. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 23 Μαΐου στο Grosvenor House του Λονδίνου, αναφέρει ο Guardian

Sports in

Ολυμπιακός: «Ραντεβού» με την ιστορία – Κόντρα στη Φερεντσβάρος για την πρόκριση στον τελικό

Ο Ολυμπιακός δίνει το πιο σημαντικό ματς του στη σεζόν, καθώς αντιμετωπίζει τη Φερεντσβάρος (16:30), με στόχο την ιστορική πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024