Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Καμίλα μίλησε για πρώτη φορά μετά την αποκάλυψη της Κέιτ - Η ενημέρωση για την πριγκίπισσα και τον βασιλιά

Η Καμίλα μίλησε για πρώτη φορά μετά την αποκάλυψη της Κέιτ – Η ενημέρωση για την πριγκίπισσα και τον βασιλιά

Η βασίλισσα Καμίλα βρέθηκε σε μία λαϊκή αγορά στο κέντρο της πόλης του Σριούσμπερι, την οποία είχαν κατακλίσει χιλιάδες πολίτες από τους οποίους δέχθηκε ευχές.

Με τον βασιλιά Κάρολο να απέχει από τα δημόσια καθήκοντά του αφότου αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο τον περασμένο Φεβρουάριο και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ να έχει αφοσιωθεί στη σύζυγό του, καθώς η Κέιτ Μίντλετον σόκαρε τον πλανήτη αποκαλύπτοντας ότι νοσεί επίσης από καρκίνο, το βάρος για τις επίσημες υποχρεώσεις της βασιλικής οικογένειας έχει πέσει στην Καμίλα.

Η βασίλισσα Καμίλα βρέθηκε την Τετάρτη σε μία λαϊκή αγορά στο κέντρο της πόλης του Σριούσμπερι, την οποία είχαν κατακλίσει χιλιάδες πολίτες και αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην πριγκίπισσα της Ουαλίας μετά την αποκάλυψη που είχε κάνει η Κέιτ ότι διαγνώστηκε με καρκίνο.

Η επίσκεψη στο Σριούσμπερι ήταν η πρώτη βασιλική υποχρέωση της Καμίλα αφότου και η Κέιτ ανακοίνωσε πως διαγνώστηκε με καρκίνο

Στιγμιότυπο από την επίσκεψη της βασίλισσας Καμίλα στο Σριούσμπερι (Πηγή: Chris Jackson/REUTERS)

Το συγκινητικό μήνυμα από δύο κοριτσάκια

Η βασίλισσα περιηγήθηκε σε αρκετούς πάγκους τροφίμων, χειροτεχνίας και κοσμημάτων, όταν τη σταμάτησαν δύο μικρά αδελφάκια, η 10χρονη Χάριετ και η 6χρονη Λόις που είχαν φτιάξει πανό για την Κέιτ διακοσμημένα με καρδιές, λουλούδια και αστέρια, ζητώντας από τη βασίλισσα να δώσει στην Κέιτ τα δώρα που ετοίμασαν.

Η βασίλισσα Καμίλα της Βρετανίας λαμβάνει μήνυμα υποστήριξης για την Κέτι κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στο Σριούσμπερι (Πηγή: Chris Jackson/REUTERS)

«Ξέρω ότι η Κάθριν είναι ενθουσιασμένη από όλες τις ευχές και την υποστήριξη», είπε χαρακτηριστικά σύμφωνα με τη Mirror.

Η βασίλισσα Καμίλα της Βρετανίας λαμβάνει μήνυμα υποστήριξης για την Κέτι κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στο Σριούσμπερι (Πηγή: Chris Jackson/REUTERS)

Μάλιστα η Χάριετ απολογήθηκε για το γεγονός ότι τα πανό ήταν τσαλακωμένα. «Λυπάμαι που είναι λίγο τσαλακωμένα», είπε, αλλά η Καμίλα έσκυψε να τους μιλήσει και τους είπε: «Θα τα πάρω προσεκτικά και θα βεβαιωθούμε ότι θα ξέρει ότι έρχονται».

Η απάντηση για τον βασιλιά

Η Καμίλα δέχθηκε χιλιάδες ευχές κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της, ενώ συνομίλησε με τους πωλητές. Μάλιστα κάποιος από το κοινό της έδωσε ένα σκίτσο με την ίδια και τον Κάρολο, ενώ σε κάποια στιγμή ρωτήθηκε πώς νιώθει μετά τη διάγνωση του βασιλιά με καρκίνο με την ίδια να απαντάει: «Στέκομαι όρθια».

Η επίσκεψη στο Σριούσμπερι ήταν η πρώτη βασιλική υποχρέωση της Καμίλα αφότου και η Κέιτ ανακοίνωσε πως διαγνώστηκε με καρκίνο. Η βασίλισσα πλέον έχει αναλάβει ηγετικό ρόλο για τη βασιλική οικογένεια, καθώς παρουσιάζεται σε πολλές εκδηλώσεις για λογαριασμό της από τότε που τόσο η Κέιτ όσο και ο σύζυγός της βασιλιάς Κάρολος, ο οποίος επίσης λαμβάνει θεραπεία για τον καρκίνο, αποσύρθηκαν από τις δημόσιες υποχρεώσεις.

Στιγμιότυπο από την επίσκεψη της βασίλισσας Καμίλα στο Σριούσμπερι (Πηγή: Chris Jackson/REUTERS)

Την Πέμπτη η Καμίλα θα εκπροσωπήσει τον βασιλιά στην ετήσια βασιλική τελετή του Maundy και θα διανείμει μοναδικά νομίσματα σε στελέχη της κοινότητας από όλη τη χώρα. Η Καμίλα θα αναπληρώσει τον Κάρολο όταν η τελετή θα πραγματοποιηθεί στον καθεδρικό ναό του Γουόρσεστερ.

Στιγμιότυπο από την επίσκεψη της βασίλισσας Καμίλα στο Σριούσμπερι (Πηγή: Chris Jackson/REUTERS)

Στη συνέχεια, την Κυριακή, θα συνοδεύσει τον σύζυγό της όταν θα παρευρεθεί στην εκκλησία την Κυριακή του Πάσχα – την πιο σημαντική δημόσια εμφάνισή του από τότε που διαγνώστηκε με καρκίνο.

Sports in

Λύγισαν τους Κλίπερς και πήραν προβάδισμα οι Μάβερικς (vid)

Σε ένα παιχνίδι πραγματική μάχη, καθώς είχε πέντε τεχνικές ποινές και δύο αποβολές, οι Μαβς επιβλήθηκαν των Κλίπερς και έκαναν το 2-1 στη σειρά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024