
Πρόταση κοινής αποδοχής ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού για την προεδρεία του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης
Την επανεκλογή του Ηλία Αποστολόπουλου ως Προέδρου του Επιστημονικού Βραχίονα της ΚΕΔΕ, Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης πρότεινε πριν από λίγο στο ΔΣ της ΚΕΔΕ, ο Πρόεδρος Λάζαρος Κυρίζογλου.
Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, προτάθηκε από τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Λάζαρο Κυρίζογλου να είναι για ακόμη μια θητεία, πρόεδρος του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Το Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης λειτουργεί ως ένα διαχρονικό εργαλείο της Αυτοδιοίκησης για την παραγωγή των βασικών πολιτικών της, μέσα από τη σύνθεση και την αξιοποίηση της γνώσης των ειδικών, πανεπιστημιακών, επιστημόνων, ερευνητών και της πολύτιμης και συσσωρευμένης εμπειρίας των αιρετών που έχουν υπηρετήσει το θεσμό και μπορούν να βλέπουν τα πράγματα , ή να εντοπίζουν παραμέτρους από μια διαφορετική – απ’ αυτή της αυστηρά ακαδημαϊκής προσέγγισης – οπτική.
Λάζαρος Κυρίζογλου: «Για πρόεδρος του ΙΤΑ προτείνεται ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος»

- Κολομβία: Φιλοφρονήσεις ανταλάσσει ο Τραμπ με τον ακροδεξιό υποψήφιο για την προεδρία
- Βραζιλία: Ο Λούλα βλέπει τον Ρούμπιο ως «εχθρό» της Λατινικής Αμερικής
- Γερμανία: Τις τρεις κόρες του κρατά αιχμάλωτες ο δράστης της «ομηρείας» στο Ντόρτμουντ
- Η ΕΕ επανεξετάζει το μέλλον των Ουκρανών προσφύγων, ενώ ορισμένα κράτη μέλη σκληραίνουν τη στάση τους
- Ιράν: Επίθεση των ΗΠΑ στο νησί Κεσμ – «Συντριπτική» ιρανική απάντηση σε αμερικανική βάση στο Κουβέιτ
- Βρετανία: Επεισόδια για τη σύλληψη ετοιμοθάνατου φοιτητή-θύματος επίθεσης
