Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι θα γίνει με την Κέιτ Μίντλετον;

Τι θα γίνει με την Κέιτ Μίντλετον;

Τι θα συμβεί από εδώ και πέρα με την Κέιτ Μίντλετον και την ευρύτερη βασιλική οικογένεια; Οι εκτιμήσεις από γνώστες των θεμάτων της βασιλικής οικογένειας.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον έχει την υποστήριξη του συζύγου της πρίγκιπα Γουίλιαμ και της οικογένειάς της ώστε να μπορεί να επικεντρωθεί σε ό,τι είναι σημαντικό επισημαίνει στο περιοδικό People πρώην εκπρόσωπος της βασίλισσας Ελισάβετ.

Μετά από εβδομάδες εικασιών στο διαδίκτυο σχετικά με την υγεία της και το πού βρίσκεται, η Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε σε ένα συγκινητικό βίντεο πως υποβάλλεται σε θεραπεία για καρκίνο. Επικεντρώνεται πλέον στην πλήρη ανάρρωσή της με την οικογένειά της να βρίσκεται στο πλευρό της για να τη στηρίξει.

«Έχει την εσωτερική δύναμη, την υποστήριξη του συζύγου της και της εξαιρετικής οικογένειάς της ώστε να μπορεί να επικεντρωθεί σε αυτό που είναι σημαντικό, που είναι να ξαναβρεί δυνάμεις» σημείωσε χαρακτηριστικά η Aisla Anderson, πρώην εκπρόσωπος της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ.

Στο βιντεοσκοπημένο μήνυμά της, η Κέιτ Μίντλετον ανακοίνωσε τα σοκαριστικά νέα της διάγνωσής της με καρκίνο και ανέφερε ότι το να έχει δίπλα της τον 42χρονο πρίγκιπα Γουίλιαμ είναι μεγάλη πηγή παρηγοριάς και καθησυχασμού. Τα τρία τους παιδιά έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο χρονοδιάγραμμα του μηνύματός της.

«Μας πήρε χρόνο για να εξηγήσουμε τα πάντα στον Τζορτζ, τη Σάρλοτ και τον Λούις με τρόπο που να αρμόζει και να τους καθησυχάσουμε ότι θα είμαι εντάξει» υπογράμμισε η Κέιτ Μίντλετον στο μήνυμά της. «Όπως τους έχω πει, είμαι καλά και γίνομαι όλο και πιο δυνατή μέρα με τη μέρα εστιάζοντας στα πράγματα που θα με βοηθήσουν να θεραπευτώ στο μυαλό, το σώμα και το πνεύμα».

Η πενταμελής οικογένεια θα περάσει τις επόμενες εβδομάδες μαζί ιδιωτικά, ενώ τα παιδιά βρίσκονται σε διάλειμμα από τις σχολικές υποχρεώσεις τους. Δεν θα δώσουν το παρών στην εκκλησία για το Πάσχα στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Windsor με μέλη της βασιλικής οικογένειας αυτό το Σαββατοκύριακο.

Μόλις ο πρίγκιπας Τζορτζ, η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο πρίγκιπας Λούις επιστρέψουν στο σχολείο, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ αναμένεται να ξαναρχίσει τα δημόσια καθήκοντά του. «Ο πρίγκιπας θα συνεχίσει να ισορροπεί ανάμεσα στη στήριξη της συζύγου του και της οικογένειάς του και των επίσημων καθηκόντων του, όπως έκανε από την αρχή της χρονιάς.

«Θα επιστρέψει ακόμα πιο παθιασμένη»

Στο μεταξύ, η Κέιτ Μίντλετον θα παραμείνει σε μεγάλο βαθμό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κατά τη διάρκεια της θεραπείας της, αν και μπορεί να συμμετέχει σε εκδηλώσεις όταν αισθανθεί ικανή. «Η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα επιστρέψει στα επίσημα καθήκοντά της όταν λάβει άδεια από την ιατρική της ομάδα. Είναι σε καλή διάθεση και επικεντρώνεται στην πλήρη ανάρρωση» επισήμανε εκπρόσωπος του παλατιού.

Με τον βασιλιά Κάρολο να βρίσκεται επίσης σε μεγάλο βαθμό από τα φώτα της δημοσιότητας δίνοντας τη δική του μάχη με τον καρκίνο, άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας θα συνεχίσουν να εκπροσωπούν τη μοναρχία. Η 76χρονη βασίλισσα Καμίλα διατηρεί ένα φορτωμένο πρόγραμμα από τότε που αποκαλύφθηκε το πρόβλημα υγείας του συζύγου της βασιλιά Καρόλου.

Οι πιο κοντινοί στην Κέιτ Μίντλετον λένε ότι έχουν κάθε ελπίδα πως όταν θα είναι έτοιμη, η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα επιστρέψει πιο δυνατή από ποτέ. «Η βασιλική οικογένεια είναι ευάλωτη αυτή τη στιγμή και θα υπάρξει μια ακόμα μεγαλύτερη κατανόηση πως είναι άνθρωποι με αδυναμίες όπως οι υπόλοιποι από εμάς» επισημαίνει πρώην βοηθός του παλατιού. «Είναι τόσο αφοσιωμένοι στους ρόλους τους. Νομίζω ότι θα διαπιστώσετε πως όταν η Κέιτ Μίντλετον θα αναρρώσει πλήρως, θα επιστρέψει ακόμα πιο παθιασμένη» υπογραμμίζει.

Sports in

Ολυμπιακός: «Ραντεβού» με την ιστορία – Κόντρα στη Φερεντσβάρος για την πρόκριση στον τελικό

Ο Ολυμπιακός δίνει το πιο σημαντικό ματς του στη σεζόν, καθώς αντιμετωπίζει τη Φερεντσβάρος (16:30), με στόχο την ιστορική πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024