Προς sold out το Βίρτους – Παναθηναϊκός
Ολοταχώς για sold out οδεύει η αναμέτρηση της Βίρτους Μπολόνια με τον Παναθηναϊκό
Μόλις 700 εισιτήρια έχουν μείνει για την αναμέτρηση της Βίρτους Μπολόνια με τον Παναθηναϊκό το βράδυ της Παρασκευής (29/3, 21:30), στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Euroleague.
Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, το sold out για τον συγκεκριμένο αγώνα είναι απλώς θέμα χρόνου, με τη «Segafredo Arena» να αναμένεται να είναι κατάμεστη.
Υπενθυμίζεται πως οι «πράσινοι» θα έχουν στο πλευρό τους 350 φίλους της ομάδας, παρότι οι αιτήσεις για εισιτήρια ήταν τριπλάσιες. Η Βίρτους δεν διέθεσε περισσότερα εισιτήρια στους φιλοξενούμενους, ενώ παράλληλα υποχρεώνει τους φιλάθλους της να αγοράσουν εισιτήρια εισάγοντας τον αριθμό της κάρτας διαρκείας τους.
Αγώνας δρόμου για Παναθηναϊκό
Όσον αφορά τους τραυματίες, Ντάνιελ Χάκετ και Αϊζάια Κορντινιέ θα κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν την αναμέτρηση, ωστόσο όπως όλα δείχνουν θα δώσουν κανονικά το παρών.
Να σημειώσουμε πως και οι δυο παίκτες δεν αγωνίστηκαν στη χθεσινή νίκη της Βίρτους Μπολόνια κόντρα στην Μπρέσια για το ιταλικό πρωτάθλημα, ενώ εκτός έμεινε και ο Τζόρνταν Μίκι.
- Η Βιλερμπάν έδωσε εγγυήσεις στον Φρανσίσκο και «τελείωσε» τις φήμες για το μέλλον του
- Ελλάδα – Ιταλία: Μεγάλη «μάχη» για την πρόκριση στον τελικό του World Cup στο Σίδνεϊ!
- Ολυμπιακός: Τελευταίο φιλικό πριν τη Ναϊμέγκεν
- Τσιτσιπάς: «Τα αεροδρόμια θα έπρεπε να έχουν μια ουρά για όσους ξέρουν να βγάζουν το λάπτοπ τους»
- Παναθηναϊκός: «Το ποσοστό μεταπώλησης που διατήρησε η Χάποελ Μπερ Σεβά στον Κάνγκουα»
- Ξέσπασε ο Νεϊμάρ: «Μπορώ να προπονηθώ ή θα με κρίνετε και γι’ αυτό;» (vid)
- Ο Ραζνάτοβιτς «έστειλε» τον Μάριο Χεζόνια στους Καβαλίερς
- Νικ Κύργιος: Αποκάλυψε ποιο άθλημα θέλει να ακολουθήσει επαγγελματικά μετά το τένις (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)





![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)






























![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-315x220.jpg)


































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442