Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η πρόβλεψη Ντόντσιτς για το Final Four – Τι είπε για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό

Η πρόβλεψη Ντόντσιτς για το Final Four – Τι είπε για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό

Ο Λούκα Ντόντσιτς έκανε την πρόβλεψή του για τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στο Final Four και τον φετινό νικητή της Euroleague

Ο Λούκα Ντόντσιτς έκανε τη δική του πρόβλεψη για το ποιες ομάδες θα πάνε στο φετινό Final Four της Euroleague και ποιος θα κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο τον Μάιο στο Βερολίνο.

Μέσα και οι δύο ελληνικές ομάδες, όπως και οι Ρεάλ, Φενέρ, με τους Μαδριλένους να φτάνουν έως την κορυφή της Ευρώπης για δεύτερη σερί χρονιά, σύμφωνα με τον ηγέτη των Ντάλας Μάβερικς.

Πριν από μερικές μέρες ο Λούκα Ντόντσιτς μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης εξέφρασε την άποψή του ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα κατακτήσει και τον φετινό τίτλο στην EuroLeague.

«Αυτό που μου λείπει περισσότερο από τον σύλλογο είναι οι συμπαίκτες, οι προπονητές, τα παιδιά που πέρασα πολύ χρόνο μαζί τους, ακόμη και το ιατρικό επιτελείο, οι φυσιοθεραπευτές, όλοι αυτοί οι σπουδαίοι άνθρωποι. Αυτό είναι που μου λείπει περισσότερο από τον σύλλογο», είπε αρχικά ο Σλοβένος σταρ των Μάβερικς, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Φακούντο Καμπάτσο:

«Ο Φάκου είναι πολύ σημαντικός. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης, με πολλή ενέργεια, εξαιρετικός δημιουργός, εξαιρετικός σκόρερ. Οπότε νομίζω ότι αυτή ήταν μια από τις μεγαλύτερες προσθήκες της Ρεάλ. Θα τον χρειαστούν».

Κλείνοντας, είπε: «Το να κερδίσει η Ρεάλ Μαδρίτης back-to-back τίτλους, θα είναι πολύ δύσκολο. Νομίζω ότι υπάρχουν πολλές ομάδες που είναι πραγματικά καλές. Αλλά είμαι βέβαιος. Έχουν μια μεγάλη ομάδα, εξαιρετική προπονητική. Για αυτό έχω σιγουριά για εκείνους».

Δείτε το σχετικό βίντεο με την πρόβλεψη του Ντόντσιτς:

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024