Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μόσχα: H βοηθός σκηνοθέτη του συγκροτήματος PicNic πέθανε στην επίθεση των τρομοκρατών

Μόσχα: H βοηθός σκηνοθέτη του συγκροτήματος PicNic πέθανε στην επίθεση των τρομοκρατών

Η Εκατερίνα Γκεναντίεβα Κούσνερ, βοηθός διευθύντρια συναυλιών και βοηθός σκηνοθέτη, έχασε τη ζωή της κατά τη διάρκεια της τρομοκρατικής επίθεσης.

Η βοηθός διευθύντρια συναυλιών του συγκροτήματος Εκατερίνα Κούσνερ έχασε τη ζωή της κατά τη διάρκεια της τρομοκρατικής επίθεσης στο Crocus City Hall, σύμφωνα με την επίσημη ομάδα του συγκροτήματος στο VKontakte και το Telegram.

«Η Εκατερίνα Γκεναντίεβα Κούσνερ πέθανε κατά τη διάρκεια τρομοκρατικής επίθεσης στο Crocus City Hall. Στη μνήμη της αγάπης», αναφέρει το μήνυμα στο κανάλι του Telegram.

 «Το βρήκαν. Αλλά, δυστυχώς, πέθανε», είπε

Νωρίτερα είχε αναφερθεί ότι οι μουσικοί του συγκροτήματος Picnic, η συναυλία του οποίου επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στο Crocus City Hall, ήταν καλά, αλλά το συγκρότημα δεν μπόρεσε να επικοινωνήσει με ένα άτομο από το τεχνικό προσωπικό.

Τι γνωρίζουμε για την Εκατερίνα Κούσνερ

Η υπηρεσία Τύπου της ομάδας ανέφερε την εξαφάνιση της βοηθού διευθύντριας Εκατερίνα Κούσνερ το βράδυ της 23ης Μαρτίου. Μετά την τρομοκρατική επίθεση, σταμάτησε να επικοινωνεί.

Η Κούσνερ πουλούσε εμπορεύματα μουσικών όταν ένοπλοι εισέβαλαν στην αίθουσα συναυλιών. Σύμφωνα με το κανάλι Telegram 112 , η σορός της νεκρής αναγνωρίστηκε από τον σύζυγό της. Ζούσε στην Καλούγκα και άφησε πίσω της μια κόρη, αναφέρει το Mash .

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Ερευνητικής Επιτροπής, 137 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Η αρχισυντάκτρια του ομίλου μέσων ενημέρωσης Rossiya Segodnya και του τηλεοπτικού καναλιού RT, Margarita Simonyan, ανέφερε ότι ο αριθμός των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης στον Κρόκο αυξήθηκε σε 143. 180 άνθρωποι τραυματίστηκαν.

H αδικοχαμένη βοηθός σκηνοθέτη και βοηθός διευθύντρια συναυλιών του συγκροτήματος Εκατερίνα Κούσνερ, πέθανε κατά τη διάρκεια της επίθεση, ενώ ήταν στον πάγκο με τα εμπορεύματα του συγκροτήματος και βοηθούσε στην πώληση αναμνηστικών.

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024