Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
25η Μαρτίου: Τα μηνύματα των χωρών για την εθνική μας επέτειο

25η Μαρτίου: Τα μηνύματα των χωρών για την εθνική μας επέτειο

Οι αναρτήσεις πρεσβειών για την 25η Μαρτίου

Εγκάρδιες ευχές και μηνύματα, όπου σημειώνουν τους δεσμούς φιλίας που ενώνουν τους λαούς τους με τον ελληνικό λαό, στέλνουν οι πρεσβείες των ξένων χωρών για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.

«Συγχαίρουμε τον λαό και την κυβέρνηση της Ελλάδας με την ευκαιρία της Εθνικής τους Επετείου», το μήνυμα της τουρκικής πρεσβείας

«Τιμούμε σήμερα την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821. Ο αγώνας για την Ελευθερία παραμένει συνεχής σε μια εποχή αμφισβήτησης των βασικών αρχών του διεθνούς δικαίου. Χρόνια Πολλά στους απανταχού Έλληνες, Χρόνια Πολλά Ελλάδα!», αναφέρεται σε ανάρτηση του κυπριακού υπουργείου Εξωτερικών.

Τα μηνύματα των χωρών

Σε ανάρτηση της αμερικανικής πρεσβείας αναφέρεται: «Γιορτάζουμε τον ισχυρό δεσμό και τα κοινά δημοκρατικά ιδεώδη μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ. Τα έθνη μας, ενωμένα από την ιστορία και τον αμοιβαίο σεβασμό, συνεχίζουν να συνεργάζονται για ένα λαμπρότερο, πιο περιεκτικό μέλλον. Αυτή είναι η εταιρική μας σχέση, η οποία προάγει την ελευθερία και την ευημερία για όλους».

«Στις 25 Μαρτίου, ημέρα σύμβολο της ελληνικής ανεξαρτησίας, η Πρεσβεία της Γαλλίας στην #Ελλάδα εύχεται χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες! #25ηΜαρτίου», αναφέρεται σε μήνυμα της γαλλικής πρεσβείας.

«Η συμπάθεια για τους Έλληνες ήταν χαρακτηριστική για όλα τα στρώματα της ρωσικής κοινωνίας. Πολλοί διανοούμενοι γνώριζαν τα μέλη της Φιλικής Εταιρείας και συμπάσχανε. Η Ελληνική επανάσταση απεικονίστηκε σε επιστολές, σε περιοδικά και εφημερίδες, σε έγραφα», αναφέρεται σε ανάρτηση της ρωσικής πρεσβείας.

«Συγχαίρουμε τον λαό και την κυβέρνηση της Ελλάδας με την ευκαιρία της Εθνικής τους Επετείου», το μήνυμα της τουρκικής πρεσβείας.

«Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι που συμμετέχετε στην επιχείρηση «Ειρήνη». Ευτυχισμένη ημέρα ανεξαρτησίας», αναφέρεται σε ανάρτηση της Ευρωπαϊκής ναυτικής δύναμης.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024