Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καρδίτσα: Παρόντες στην παρέλαση και οι γονείς του Βάιου Βλάχου - Να αποδοθεί δικαιοσύνη

Καρδίτσα: Παρόντες στην παρέλαση και οι γονείς του Βάιου Βλάχου – Να αποδοθεί δικαιοσύνη

Φορτισμένο ήταν το κλίμα στην μαθητική παρέλαση για την 25η Μαρτίου και στην Καρδίτσα.

Με κάθε επισημότητα γιορτάστηκε στην Καρδίτσα η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου. Παρόντες στην παρέλαση ήταν μεταξύ άλλων οι γονείς του Βάιου Βλάχου, ενός από τους δύο Καρδιτσιώτες που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Την παρακολούθησαν όρθιοι, φορώντας στα ρούχα τους ένα διακριτικό αυτοκόλλητο, το οποίο απεικόνιζε το πένθος και ανέγραφε «Τέμπη».

Όπως μετέδωσε το karditsalive.net, με τη λήξη της παρέλασης πλησίασαν στην εξέδρα των επισήμων και απευθύνθηκαν στην εκπρόσωπο της κυβέρνησης και τους βουλευτές ζητώντας να αποδοθεί δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι της τραγωδίας στη μνήμη του παιδιού τους και όλων των θυμάτων.

Στις εκδηλώσεις την κυβέρνηση εκπροσώπησε η Γενική Γραμματέας Συντονισμού, Παρασκευή Δραμαλιώτη, ενώ παρέστησαν οι βουλευτές του νομού Καρδίτσας και εκπρόσωποι τοπικών αρχών.

Συγκίνηση στα Τρίκαλα

Εξαιρετικά φορτισμένο ήταν το κλίμα στην μαθητική παρέλαση στα Τρίκαλα. Η οικογένεια της Κλαούντια Λάτα – που έχασε τη ζωή της στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών- βρέθηκε απέναντι από την εξέδρα των επισήμων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το onlarissa.gr, η οικογένεια κρατούσε λουλούδια και ένα χαρτί με το μήνυμα που αποτελεί και αίτημα της ελληνικής κοινωνίας… «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ» για τα 57 θύματα που έχασαν την ζωή τους στα Τέμπη.

Μετά το τέλος της παρέλασης, η μητέρα της Κλαούντια Λάτα ζήτησε να συνομιλήσει με τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρη Παπαστεργίου, ο οποίος παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις εορτασμού ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024