Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Σάρα Φέργκιουσον στέκεται στο πλευρό της Κέιτ Μίντλετον: «Η σκέψη μου είναι με την πριγκίπισσα»

Η Σάρα Φέργκιουσον στέκεται στο πλευρό της Κέιτ Μίντλετον: «Η σκέψη μου είναι με την πριγκίπισσα»

Η Δούκισσα της Υόρκης, 64 ετών, διαγνώστηκε πρόσφατα με καρκίνο του δέρματος μετά από μάχη με τον καρκίνο του μαστού.

Η Σάρα Φέργκιουσον μιλάει για τη διάγνωση του καρκίνου της Κέιτ Μίντλετον.

Η δούκισσα της Υόρκης, 64 ετών, η οποία αποκάλυψε τον Ιανουάριο ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος, αφού πάλεψε πέρυσι με τον καρκίνο του μαστού, μοιράστηκε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην οποία εξέφρασε την υποστήριξή της στην πριγκίπισσα της Ουαλίας, 42 ετών.

Η Φέργκι, η οποία ήταν παντρεμένη με τον γιο της βασίλισσας Ελισάβετ, πρίγκιπα Άντριου, από το 1986, πριν χωρίσει το 1996, εξακολουθεί να εμφανίζεται συχνά σε εκδηλώσεις της βασιλικής οικογένειας

«Η σκέψη μου και η προσευχή μου είναι με την πριγκίπισσα της Ουαλίας καθώς ξεκινά τη θεραπεία της», ανέφερε σε ανάρτησή της στο Instagram τη Δευτέρα, τρεις ημέρες αφότου η Κέιτ γνωστοποίησε δημοσίως τα νέα της μέσω ενός βιντεοσκοπημένου μηνύματος. «Ξέρω ότι θα περιτριγυρίζεται από την αγάπη της οικογένειάς της και όλοι προσεύχονται για το καλύτερο αποτέλεσμα».

«Είναι πολύ ανακουφισμένη»

Η Φέργκι, όπως είναι ευρέως γνωστή η Δούκισσα της Υόρκης, συνέχισε: «Ως κάποιος που έχει αντιμετωπίσει τη δική του μάχη με τον καρκίνο τους τελευταίους μήνες, θαυμάζω πολύ τον τρόπο με τον οποίο μίλησε δημόσια για τη διάγνωσή της και ξέρω ότι θα κάνει τεράστιο καλό για την ευαισθητοποίηση των πολιτών. Ελπίζω να της δοθεί τώρα ο χρόνος, ο χώρος και η ιδιωτικότητα για να θεραπευτεί».

Η Φέργκι, η οποία ήταν παντρεμένη με τον γιο της βασίλισσας Ελισάβετ, πρίγκιπα Άντριου, από το 1986, πριν χωρίσει το 1996, εξακολουθεί να εμφανίζεται συχνά σε εκδηλώσεις της βασιλικής οικογένειας, έμαθε πρόσφατα ότι ο καρκίνος του δέρματος δεν έχει εξαπλωθεί.

«Αυτά είναι τα καλύτερα νέα που θα μπορούσε να έχει σε αυτό το στάδιο», δήλωσε ένας φίλος της στο PEOPLE νωρίτερα αυτό το μήνα, προσθέτοντας ότι θα συνεχίσει να κάνει εξετάσεις κάθε 12 εβδομάδες.

«Είναι πολύ ανακουφισμένη», πρόσθεσε.

Εκτός από τα νέα για την υγεία της πριγκίπισσας Κέιτ και της δούκισσας της Υόρκης, ο βασιλιάς Κάρολος υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο. Ο μονάρχης, 75 ετών, αποκάλυψε τα νέα δημόσια στις 5 Φεβρουαρίου.

«Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης νοσοκομειακής επέμβασης του βασιλιά για καλοήθη διεύρυνση του προστάτη, διαπιστώθηκε ένα διαφορετικό ανησυχητικό θέμα. Οι διαγνωστικές εξετάσεις που ακολούθησαν εντόπισαν μια μορφή καρκίνου», ανέφερε το παλάτι σε ανακοίνωσή του.

*Με πληροφορίες από People | Κεντρική φωτογραφία θέματος: Reuters | GUGLIELMO MANGIAPANE

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024