Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μεγάλη Βρετανία: Πολύ συγκινημένη η πριγκίπισσα Κέιτ από τα μηνύματα υποστήριξης

Μεγάλη Βρετανία: Πολύ συγκινημένη η πριγκίπισσα Κέιτ από τα μηνύματα υποστήριξης

Παρότι το βιντεοσκοπημένο μήνυμα της πριγκίπισσας Κέιτ ήταν η τελευταία δημόσια κίνηση όσον αφορά την διαχείριση του καρκίνου, εκπρόσωπος του παλατιού προέβη σε ευχαριστήριες δηλώσεις.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ και ο σύζυγός της, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου πρίγκιπας Ουίλιαμ, είναι «εξαιρετικά συγκινημένοι από τα ευγενικά μηνύματα» υποστήριξης που έχουν λάβει αφότου η ίδια αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο, δήλωσε χθες Σάββατο εκπρόσωπος του παλατιού του Κένσινγκτον.

Η δήλωση του Σαββάτου πρόσθεσε επίσης ότι είναι «ευγνώμονες που το κοινό κατανόησε το αίτημά τους για ιδιωτικότητα». Η πριγκίπισσα Κέιτ αποκάλυψε σε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα την Παρασκευή ότι είχε ξεκινήσει θεραπεία. Έλαβε τη διάγνωσή της μετά από εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν μετά από εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα «διαπιστώθηκε ότι υπήρχε καρκίνος».

Εκπρόσωπος του παλατιού του Κένσινγκτον δήλωσε «Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα είναι και οι δύο εξαιρετικά συγκινημένοι από τα ευγενικά μηνύματα των ανθρώπων εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο, σε όλη την Κοινοπολιτεία και σε όλο τον κόσμο ως απάντηση στο μήνυμα της βασιλικής της Υψηλότητας».

Η δήλωση είναι η τελευταία που θα ακούσουμε από τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα για λίγο καιρό

Είναι ένα μήνυμα που είναι ταυτόχρονα ένα ευχαριστώ και μια ευγενική προειδοποίηση, με το ζευγάρι να λέει ότι η δημόσια πλευρά αυτής της διάγνωσης έχει τελειώσει και θέλουν να μείνουν ήσυχοι.

Είναι επίσης μια αναγνώριση της συντριπτικά θετικής ανταπόκρισης στο βιντεοσκοπημένο μήνυμα της Αικατερίνης.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γίνει τόπος τεράστιας τοξικότητας για την πριγκίπισσα τις τελευταίες εβδομάδες με τις άγριες φήμες και τα κουτσομπολιά σχετικά με την κατάστασή της.

Sports in

Το «άστρο» του Τσάμπι Αλόνσο: Δεν έχει υπάρχει αυτό που έχει κάνει φέτος η Λεβερκούζεν (vids)

Η Λεβερκούζεν σε 10 ματς στη φετινή σεζόν σε Μπουντεσλίγκα, Europa League και Κύπελλο έχει γλιτώσει την ήττα ή έχει πάρει τη νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024