Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το μήνυμα του αδερφού της πριγκίπισσας Νταϊάνα στην Κέιτ Μίντλετον

Το μήνυμα του αδερφού της πριγκίπισσας Νταϊάνα στην Κέιτ Μίντλετον

Ο Charles Spencer, αδερφός της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Νταϊάνα, έστειλε το δικό του μήνυμα στην Κέιτ Μίντλετον μετά τη σοκαριστική ανακοίνωση πως διαγνώστηκε με καρκίνο.

Ο αδερφός της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Νταϊάνα κόμης Charles Spencer επαίνεσε την Κέιτ Μίντλετον μετά τη σοκαριστική ανακοίνωση πως διαγνώστηκε με καρκίνο.

Ο Charles Spencer επαίνεσε την Κέιτ Μίντλετον για την απίστευτη δύναμη και την ευθυκρισία της, καθώς η πριγκίπισσα της Ουαλίας αποκάλυψε τη σοκαριστική διάγνωσή της με καρκίνο σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά της.

Ο θείος του πρίγκιπα Γουίλιαμ στράφηκε στα social media για να επαινέσει την Κέιτ Μίντλετον, η οποία διαβεβαίωσε το κοινό ότι είναι καλά και γίνεται όλο και πιο δυνατή κάθε μέρα, εστιάζοντας στα πράγματα που θα τη βοηθήσουν να θεραπευτεί στο μυαλό, το σώμα και το πνεύμα.

Ο Charles Spencer έγραψε το δικό του μήνυμα στο Twitter για την Κέιτ Μίντλετον όπως εκατομμύρια άνθρωποι από όλο τον κόσμο. Ήταν πρόσφατα που ο Charles Spencer αποκάλυψε ότι χρειάστηκε να αναζητήσει θεραπεία ψυχικής υγείας όταν έγραφε τα βαθιά συγκινητικά απομνημονεύματά του.

Το μήνυμα του Charles Spencer στην Κέιτ Μίντλετον

Το μήνυμα του Charles Spencer στην Κέιτ Μίντλετον

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Κέιτ Μίντλετον

Ο καρκίνος της πριγκίπισσας της Ουαλίας ανακαλύφθηκε μόνο αφού υποβλήθηκε σε μεγάλη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα στην Κλινική του Λονδίνου τον Ιανουάριο.

Το παλάτι του Κένσινγκτον είπε ότι δεν θα κοινοποιήσει λεπτομέρειες σχετικά με το είδος του κακρίνου που έχει η Κέιτ Μίντλετον ή σε ποιο στάδιο καρκίνου είναι και ζήτησε από το κοινό να μην κάνει εικασίες.

«Μας πήρε χρόνο να εξηγήσουμε τα πάντα στον Τζορτζ, τη Σάρλοτ και τον Λούις με τρόπο που να αρμόζει στην ηλικία τους και να τους καθησυχάσουμε ότι θα είμαι εντάξει» υπογράμμισε στο συγκινητικό μήνυμά της η Κέιτ Μίντλετον.

«Όπως τους είπα, είμαι καλά και γίνομαι πιο δυνατή κάθε μέρα, εστιάζοντας στα πράγματα που θα με βοηθήσουν να θεραπευτώ στο μυαλό, το σώμα και το πνεύμα» συνέχισε η Κέιτ Μίντλετον.

«Το να έχω τον Γουίλιαμ στο πλευρό μου είναι επίσης μια μεγάλη πηγή παρηγοριάς και σιγουριάς επίσης. Όπως και η αγάπη, η υποστήριξη και η καλοσύνη που έχετε δείξει τόσοι πολλοί. Σήμαινε τόσα πολλά για εμάς» επισήμανε η Κέιτ Μίντλετον.

Ο βασιλιάς Κάρολος, ο οποίος επίσης υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο, και η βασίλισσα Καμίλα ενημερώθηκαν για τα νέα. Σε ανακοίνωσή του, ο βασιλιάς Κάρολος σημείωσε πόσο υπερήφανος είναι για την Κέιτ Μίντλετον και για το θάρρος της να μιλήσει όπως έκανε. Βρίσκεται, όπως ανέφερε, σε στενή επαφή με την αγαπημένη του νύφη.

Ο βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα δήλωσαν πως θα συνεχίσουν να προσφέρουν την αγάπη και την υποστήριξή τους σε όλη την οικογένεια σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Sports in

Ισπανικός «εμφύλιος» στον τελικό του BCL

Η Μάλαγα πέρασε από τον χθεσινό δεύτερο ημιτελικό και θα αντιμετωπίσει την Τενερίφη στον τελικό του BCL.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024