Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Δεν άφησαν καμία επιλογή στην Κέιτ Μίντλετον

Δεν άφησαν καμία επιλογή στην Κέιτ Μίντλετον

Η αδυσώπητη πίεση από τα media και την κοινή γνώμη που οδήγησε την Κέιτ Μίντλετον στη σοκαριστική ανακοίνωση πως έχει διαγνωστεί με καρκίνο.

Λίγες ώρες αφότου η Κέιτ Μίντλετον ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο και γίνεται πλέον ανοιχτά αναφορά στην αδυσώπητη πίεση που ασκήθηκε στην πριγκίπισσα της Ουαλίας να πει την αλήθεια για την υγεία της ενώ δίνει τη μεγάλη της μάχη.

Το βίντεο της Κέιτ Μίντλετον αντί να κατευνάσει τις εικασίες για την υγεία της ενδέχεται ακόμα και να πυροδοτήσει ακόμα πιο αδιάκοπη κάλυψη σύμφωνα με τον Guardian.

Όταν συνάντησε τον πρίγκιπα Γουίλιαμ πριν από περισσότερα από 20 χρόνια στο πανεπιστήμιο St Andrews, η Κέιτ Μίντλετον πήρε για πρώτη φορά μια γεύση από το ενδιαφέρον για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου.

Από τον γάμο τους το 2011, η επιθυμία για νέα, οποιαδήποτε νέα, για την Κέιτ Μίντλετον έχει αυξηθεί. Κάθε της κίνηση μπαίνει στο μικροσκόπιο. Κάθε της απόφαση γύρω από τη δουλειά της, τα παιδιά της, τον τρόπο που περνά τον ελεύθερο χρόνο της, τον τρόπο που κινείται έχει αναλυθεί, αξιολογηθεί, επαινεθεί ή κριθεί ατελείωτα.

Η πιο διάσημη γυναίκα στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι, όπως φαντάζεται κανείς, συνηθισμένη στην προσοχή. Ακόμα και αν απλά την αντέχει παρά να την απολαμβάνει. Αλλά είναι απίθαντο να ήταν προετοιμασμένη για όσα ακολούθησαν μετά την ανακοίνωση πως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα τον Ιανουάριο.

Οι φήμες για την Κέιτ Μίντλετον

Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ προσπάθησαν να κρατήσουν ιδιωτική αυτή την πολύ προσωπική, έντονα δύσκολη στιγμή για την οικογένειά τους. Κάτι που κατέστη αδύνατο από τις φήμες και τις θεωρίες συνωμοσίας που εξαπλώνονταν στον παραδοσιακό Τύπο, τα ψηφιακά μέσα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε ένα ηχογραφημένο μήνυμα την Παρασκευή, η Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο και βρίσκεται στα πρώτα στάδια της χημειοθεραπείας. Το να μάθει μετά από εξετάσεις ότι υπήρχε καρκίνος ήταν, όπως ανέφερε, ένα τεράστιο σοκ. Συμπλήρωσε ότι χρειάστηκε χρόνος για την επεξεργασία, χρόνος για να αναρρώσει και να ξεκινήσει τη θεραπεία της και το πιο σημαντικό χρόνος να εξηγήσει τα πάντα στον Τζορτζ, τη Σάρλοτ και τουν Λούις με τρόπο που να αρμόζει και να τους καθησυχάζει ότι θα είναι καλά.

Στο διάστημα που μεσολάβησε από την εισαγωγή της Κέιτ Μίντλετον στην Κλινική του Λονδίνου στις 16 Ιανουαρίου και τη σοκαριστική ανακοίνωση πως διαγνώστηκε με καρκίνο, οι εικασίες για την κατάστασή της δεν σταμάτησαν καθόλου. Οι φήμες δεν άργησαν να οργιάσουν μετά την ανάκληση της πρώτης επίσημης φωτογραφίας της με τα παιδιά της μετά το χειρουργείο. Τα μεγαλύτερα πρακτορεία στον κόσμο την «ακύρωσαν» επισημαίνοντας ότι είχε υποστεί επεξεργασία.

«Είχε το δικαίωμα να μείνει σπίτι της να αναρρώσει»

Ακολούθησε η δημόσια συγγνώμη της Κέιτ Μίντλετον για την όποια σύγχυση προκλήθηκε από την ψηφιακή επεξεργασία της οικογενειακής φωτογραφίας που έδωσε στη δημοσιότητα για τη γιορτή της Μητέρας. Και πάλι οι φήμες δεν σταμάτησαν. Τα μακρινά πλάνα της να περπατά χαμογελαστή δίπλα στον πρίγκιπα Γουίλιαμ προκάλεσαν νέο γύρο φημών για την «εξαφανισμένη» πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Ακόμα και αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να ανακόψει τις αβάσιμες θεωρίες που αφθονούν για την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μεταξύ των θεωριών πως στο βίντεο της πριγκίπισσας της Ουαλίας δεν ήταν η ίδια αλλά κάποια σωσίας της, πως η Κέιτ Μίντλετον βρίσκεται σε κώμα ή αναρρώνει από πλαστική επέμβαση ή ότι ήταν νεκρή.

Οι θεωρίες συνωμοσίας δεν έχουν σταματήσει ούτε μετά τη σοκαριστική ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον πως πάσχει από καρκίνο και υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες. Η κατάσταση έχει βγει εκτός ελέγχου, με τη συντάκτρια Victoria Newton να σημειώνει πως το κοινό φαινόταν πραγματικά απελπισμένο να μάθει τι δεν πήγαινε καλά. «Νομίζω όμως ότι είχε το δικαίωμα να μείνει σπίτι της και να αναρρώσει».

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024