Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ: Το αφιέρωμα της UEFA σε Κωνσταντέλια και Κουλιεράκη (vid)

ΠΑΟΚ: Το αφιέρωμα της UEFA σε Κωνσταντέλια και Κουλιεράκη (vid)

Η UEFA έκανε αφιέρωμα στους δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Η εντυπωσιακή πορεία του ΠΑΟΚ μέχρι τα προημιτελικά του Europa Conference League δεν πέρασε απαρατήρητη από την UEFA, η οποία έκανε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα για τους δύο νεαρούς παίκτες του Δικεφάλου, Γιάννη Κωνσταντέλια και Κωνσταντίνο Κουλιεράκη.

Με αφορμή τα 21α γενέθλια του Κωνσταντέλια, η UEFA έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην πορεία των δύο νεαρών ποδοσφαιριστών.

Ενα αφιέρωμα το οποίο ανέφερε μεταξύ άλλων: «… το δίδυμο αυτό ήταν κομβικό στην εκπληκτική πορεία του ΠΑΟΚ στο Conference League. Οι εμπειρίες που αποκτήθηκαν από τις ακαδημίες, έχουν δώσει στους νεαρούς του ΠΑΟΚ μία γερή βάση για να σταθούν στο υψηλότερο επίπεδο της Ευρώπης». Κουλιεράκης και Κωνσταντέλιας κάνουν αναδρομή στα τουρνουά που αγωνίστηκαν τα προηγούμενα χρόνια, φθάνοντας στο σήμερα. Μάλιστα οι δυο Έλληνες διεθνής του ΠΑΟΚ τονίζουν πως είναι να διεκδικούν τίτλους με την ομάδα που τους ανέδειξε. Στο video δεν λείπουν και τα πειράγματα μεταξύ τους με αφορμή τα γενέθλια του «Ντέλια».

Δείτε το βίντεο της UEFA:

ΠΑΟΚ: Ετοιμάζει νέο «χρυσό» συμβόλαιο στον Κωνσταντέλια

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ένα χρόνο μετά την υπογραφή του τελευταίου συμβολαίου με τον ΠΑΟΚ, είναι κοντά σε συμφωνία με τους ανθρώπους του Δικεφάλου για νέο συμβόλαιο με καλύτερους οικονομικά όρους.

Πριν από έναν χρόνο, οι «ασπρόμαυροι» της Θεσσαλονίκης ήθελαν να δείξουν και στην πράξη στον 21χρονο μεσοεπιθετικό ότι είναι πλέον ένας από τους βασικούς παίκτες της ομάδας του Λουτσέσκου και πως θα πρέπει να θεωρεί τον εαυτό του ως τέτοιο. Πλέον η αξία του αναγνωρίζεται και με το παραπάνω κάτι που θα φαίνεται και από τις απολαβές του.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο η διοίκηση του ΠΑΟΚ με εντολή του Ιβάν Σαββίδη έχει ξεκινήσει συζητήσεις για νέα επέκταση του συμβολαίου του, το οποίο έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2027. Οι επαφές είναι προχωρημένες και γίνονται μέσα στο καλό κλίμα, κάτι που χαρακτηρίζει άλλωστε τις σχέσεις του κλαμπ με τον ταλαντούχο άσο.

Αν τελικά επιτευχθεί νέα συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, οι νέες αποδοχές του «Ντέλια» θα τον φέρουν στην ανώτερη μισθολογική κλίμακα των παικτών του ΠΑΟΚ, αφού θα προσεγγίζουν το 1,5 εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο.

Στο νέο συμβόλαιο, όπως και στο προηγούμενο και κάθε συμβόλαιο που προσφέρει ο ΠΑΟΚ στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του, δεν θα υπάρχει ρήτρα για την εξαγορά των δικαιωμάτων του. Κάτι που δίνει το δικαίωμα στην ομάδα του να αξιολογήσει τις προσφορές που ήδη καταφθάνουν στην Τούμπα για το «διαμάντι» του Δικεφάλου.

Με τον Κωνσταντέλια να γίνεται πλέον ένας από τους πλέον ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ καταλαβαίνει εύκολα κανείς ότι για να δελεαστεί η πλευρά του παίκτη από κάποιον από τους επίδοξους μνηστήρες θα πρέπει η προσφορά που θα λάβει να είναι… πολύ μεγάλη, όπως αντίστοιχα μεγάλες δικαιωματικά θα είναι και οι απαιτήσεις του ΠΑΟΚ για τον παίκτη του.

Sports in

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα με την Άστον Βίλα

Συνεχίζεται την Κυριακή (28/4) η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα Άστον Βίλα – Ολυμπιακός, όπως ενημέρωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024