Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Ανεβάζει στροφές ο Αντετοκούνμπο, έβγαλε μέρος της προπόνησης

Παναθηναϊκός: Ανεβάζει στροφές ο Αντετοκούνμπο, έβγαλε μέρος της προπόνησης

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο έβγαλε μέρος της προπόνησης και τέθηκε στην διάθεση του Εργκίν Αταμάν για το ματς με τον Προμηθέα (25/3).

Με ένα ευχάριστο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση κόντρα στον Προμηθέα (25/3) στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Basket League.

Πιο συγκεκριμένα ο Κώστας Αντετοκούνμπο ο οποίος τον τελευταίο μήνα είχε ταλαιπωρηθεί από έναν τραυματισμό έβγαλε μέρος της σημερινής προπόνησης και έθεσε έτσι τον εαυτό του στην διάθεση του Εργκίν Αταμάν.

Κάπως έτσι ο Έλληνας ψηλός αναμένεται να βρεθεί στην 12αδα για το ματς κόντρα στους Πατρινούς, δίνοντας πολύτιμες ανάσες στον Ματίας Λεσόρ.

Θυμίζουμε πως μετά το αυριανό παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό ακολουθεί η κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρησης κόντρα στην Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Πάει για σέντερ το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ομολογουμένως έχει δημιουργήσει μία πολύ δυνατή ομάδα υπό την καθοδήγηση του Εργκίν Αταμάν από τον πάγκο, με τους «πράσινους» να φιγουράρουν στη 2η θέση και να έχουν το προβάδισμα για απόκτηση πλεονεκτήματος έδρας στα play offs της Euroleague.

Το τελευταίο διάστημα υπάρχουν διάφορα δημοσιεύματα τα οποία αναφέρουν φημολογούμενο ενδιαφέρον του «τριφυλλιού» για τον Τζος Νίμπο, για την πλαισίωση του Ματίας Λεσόρ στη θέση «5». Και λέγεται, μάλιστα, πως είναι ένας παίκτης που αρέσει στον Εργκίν Αταμάν.

Αλλά αυτό που βγαίνει είναι πως δύσκολα ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για τον Νίμπο, καθώς πιθανότατα πρώτα θα πάει να ψάξει για κάτι καλύτερο στη θέση του σέντερ το καλοκαίρι η ελληνική ομάδα και μετά ίσως κάνει κίνηση για τον Νίμπο.

Διότι η αλήθεια είναι πως αν οι «πράσινοι» επιθυμούν να βάλουν ως στόχο την κατάκτηση της Euroleague, θα πρέπει δίπλα στον Λεσόρ να μπει παίκτης αντάξιος του υψηλότερου επιπέδου του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024