Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ήρθε η ώρα για σεξ» λένε οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού

«Ήρθε η ώρα για σεξ» λένε οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού

300.000 προφυλακτικά θα διατεθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι για τους αθλητές που θα διαμείνουν στο Ολυμπιακό χωριό της Πόλης του Έρωτα.

Ετοιμαστείτε: οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού έχουν αποφασίσει ότι η σεξουαλική κρίση έχει τελειώσει.

Από τους αγώνες του 1988 στη Σεούλ, οι διοργανωτές μοίραζαν αντισυλληπτικά για την ευαισθητοποίηση σχετικά με τον ιό HIV και το AIDS

Ο διευθυντής του Ολυμπιακού Χωριού, Laurent Michaud, δήλωσε στο Sky News ότι 300.000 προφυλακτικά θα διατεθούν στους Αγώνες του 2024 στο Παρίσι για τους 14.250 αθλητές που θα διαμείνουν στο χωριό. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν αρκετά προφυλακτικά για κάθε άνδρα αθλητή για να κάνει σεξ 42 φορές κατά τη διάρκεια της 16ήμερης παραμονής του στο χωριό.

Η ιστορία των προφυλακτικών

Πίσω στο 2020 στους Αγώνες του Τόκιο, οι υπεύθυνοι επέβαλαν απαγόρευση προσωπικών επαφών μεταξύ των αθλητών λόγω της πανδημίας. Ζητήθηκε από τους αθλητές να περιορίσουν τη σωματική επαφή μεταξύ τους και να «ακολουθήσουν» την κοινωνική αποστασιοποίηση σε μια προσπάθεια να σταματήσουν την εξάπλωση του COVID-19.

Το Παρίσι αναμένεται να δαπανήσει περίπου 2 δισεκατομμύρια ευρώ για τη φιλοξενία των αγώνων

Κανονικά, η διανομή προφυλακτικών αποτελεί μακρόχρονη ολυμπιακή παράδοση. Από τους αγώνες του 1988 στη Σεούλ, οι διοργανωτές μοίραζαν αντισυλληπτικά για την ευαισθητοποίηση σχετικά με τον ιό HIV και το AIDS. Παρά την επιβαλλόμενη από την πανδημία απαγόρευση της επαφής, στους αγώνες του 2020 μοιράστηκαν σχεδόν 150.000 προφυλακτικά.

«Σε συνεργασία με την επιτροπή αθλητών, θέλαμε να δημιουργήσουμε κάποια μέρη όπου οι αθλητές θα αισθάνονταν καλά και άνετα», δήλωσε ο Michaud στο Sky News.

Ενότητα και ειρήνη

Ο εκτελεστικός διευθυντής των Ολυμπιακών Αγώνων, Christophe Dubi, πρόσθεσε επίσης ότι οι διοργανωτές ελπίζουν ότι οι Αγώνες του Παρισιού θα σηματοδοτήσουν την επιστροφή στην κανονικότητα μετά τη διακοπή και την καθυστέρηση των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο λόγω της πανδημίας.

«Πρέπει να είναι μια γιορτή και θα είναι μια γιορτή. Είχαμε πολλές προκλήσεις στο παρελθόν», δήλωσε στο Sky News. «Στο Ρίο, αντιμετωπίσαμε καταστάσεις που ήταν φοβερά περίπλοκες […] Αυτό που όλοι θέλουμε είναι η ενότητα, η ειρήνη και η γιορτή των κορυφαίων αθλητών».

Το Παρίσι αναμένεται να δαπανήσει περίπου 2 δισεκατομμύρια ευρώ για τη φιλοξενία των αγώνων, καθιστώντας το αθλητικό γεγονός το πιο δαπανηρό κατασκευαστικό έργο των Ολυμπιακών Αγώνων μέχρι σήμερα.

*Με πληροφορίες από Dazed | Kεντρική φωτογραφία θέματος: Sony Pictures

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024