Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μόσχα: Αυξάνονται δραματικά οι νεκροί στην τρομοκρατική επίθεση

Μόσχα: Αυξάνονται δραματικά οι νεκροί στην τρομοκρατική επίθεση

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες που καταφθάνουν από τα Ρωσικά μέσα ενημέρωσης, ο απολογισμός των νεκρών από την επίθεση εναντίον των παρευρισκομένων σε συναυλία κοντά στη Μόσχα αυξάνεται.

Ο τραγικός απολογισμός των νεκρών από την αιματηρή επίθεση εναντίον των παρευρισκομένων σε συναυλία κοντά στη Μόσχα αυξήθηκε σε 62 άτομα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όπως μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Baza. Σε μια πληροφορία που μεταφέρει το Reuters.

Ένας σύνδεσμος με τον κατάλογο δημοσιεύεται στον ιστότοπο του τοπικού υπουργείου Υγείας της Μόσχας. Σύμφωνα με το έγγραφο το οποίο πήρε το in και μετέφρασε, 9 άτομα βρίσκονται σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση, 41 σε σοβαρή κατάσταση και οκτώ παιδιά είναι μεταξύ των θυμάτων (νεκροί και τραυματίες).

Περί τα 115 άτομα που τραυματίστηκαν από τους πυροβολισμούς στο Crocus City Hall νοσηλεύονται σε νοσοκομείο, πέντε από αυτά είναι παιδιά, ενώ 60 ενήλικες ασθενείς βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση, δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Υγείας Μιχαήλ Μουράσκο. «Μέχρι σήμερα, 115 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί από την τρομοκρατική επίθεση, πέντε από αυτούς είναι παιδιά. Ένα παιδί βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση», δήλωσε.

Ο Ντμίτρι Πεσκόφ διαβεβαίωσε πως ο Βλάντιμιρ Πούτιν ήταν ενήμερος από την πρώτη στιγμή της επίθεσης.

O Πούτιν ήταν ενήμερος από τα πρώτα λεπτά της επίθεσης

Όπως μεταφέρει το πρακτορείο Interfax o Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν ενημερώθηκε από τα πρώτα λεπτά των όσων συνέβησαν στην αίθουσα συναυλιών του Crocus City Hall του Κρασνογκόρσκ ότι είχαν αρχίσει πυροβολισμοί, δήλωσε την Παρασκευή στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος Τύπου του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ.

«Στα πρώτα λεπτά των όσων συνέβησαν στο Crocus City Hall, ο πρόεδρος ενημερώθηκε για την έναρξη των πυροβολισμών. Ο πρόεδρος ενημερώνεται συνεχώς μέσω όλων των αρμόδιων υπηρεσιών για το τι συμβαίνει και για τα μέτρα που λαμβάνονται. Ο πρόεδρος έδωσε όλες τις απαραίτητες οδηγίες», δήλωσε ο Πεσκόφ.

Η συνήθης τακτική του Πούτιν είναι να μην προχωρά σε διάγγελμα προς τους πολίτες ο ίδιος τις ώρες που διαδραματίζεται κάτι ιδιαίτερα σοβαρό, αλλά να λαμβάνει όλες εκείνες τις πληροφορίες που θα του επιτρέψουν να ελέγξει το αφήγημα για οτιδήποτε και αν έχει συμβεί. Πιθανώς να μιλήσει το Σάββατο δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες.

Sports in

Με Παπανικολάου στο Game 3 ο Ολυμπιακός

Ο Κώστας Παπανικολάου θα βρίσκεται στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα ενόψει του Game 3 με τη Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024