Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός:  Ισόπαλο 1-1 το φιλικό με την Β’ ομάδα – Τα δεδομένα για Σένκεφελντ και Γεντβάι

Παναθηναϊκός: Ισόπαλο 1-1 το φιλικό με την Β’ ομάδα – Τα δεδομένα για Σένκεφελντ και Γεντβάι

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το φιλικό ανάμεσα στην πρώτη και τη δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού – Ατομικό για Γεντβάι και Σένκεφελντ.

Φιλικό με την δεύτερη ομάδα έχει το «μενού» στην σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, με τους «πράσινους» να έρχονται ισόπαλοι 1-1 με τους μικρούς του «τριφυλλιού».

Το παιχνίδι διήρκεσε δύο 35λεπτα.

Η πρώτη ομάδα ήταν εκείνη που προηγήθηκε με σουτ του Γερεμέγεφ στο 54ο λεπτό, με τον Παναθηναϊκό Β’ να ισοφαρίζει με το γκολ που σημείωσε ο Βαλεντίν Μαντσίνι έξι λεπτά αργότερα.

Οι ενδεκάδες του αγώνα:

Παναθηναϊκός: Ντραγκόφσκι, Χουάνκαρ, Αράο (35΄ Κώτσιρας), Ούγκο, Βαγιαννίδης, Ρούμπεν (35΄ Μπερνάρ), Βιλένα, Τζούριτσιτς, Λημνιός (35΄Αϊτόρ), Μαντσίνι (35΄ Παλάσιος), Γερεμέγεφ

Παναθηναϊκός Β’: Ξενόπουλος, Τουρκοχωρίτης (54΄ Λάμψιας), Μαρτίνης, Σιδεράς, Προδρομίτης, Καραμπάς, Αθανασακόπουλος, Β. Μαντσίνι, Κυριόπουλος (60΄ Χατζηιωάννου) , Φουρτάδο, Νταμπίζας (54΄ Λιούμης)

Τα δεδομένα για Σένκεφελντ και Γεντβάι

Από εκεί και πέρα στο μέτωπο των τραυματιών, οι Σένκεφελντ και Γεντβάι, που έβγαλαν χθες μέρος της προπόνησης, σήμερα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Φυσικά, από την σημερινή προπόνηση απουσίασαν οι εννέα διεθνείς του «τριφυλλιού», Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Λοντίγκιν, Ακαϊντίν, Ζέκα, Μλαντένοβιτς, Μπακασέτας και Ιωαννίδης.

Οι παίκτες του Τριφυλλιού πήραν ρεπό για την Κυριακή και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Δευτέρα (25/03) το απόγευμα, όταν και θα αρχίσουν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League (31/3, 18:00).

Οι Πράσινοι θα υποδεχθούν τον Δικέφαλο του Βορρά στην Λεωφόρο, με στόχο τη νίκη που θα τους επιτρέψει να ξεπεράσουν τους Θεσσαλονικείς στη βαθμολογία και θα τους διατηρήσει σε τροχιά τίτλου.

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024