Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον δεν καταλαβαίνει την κριτική για τη διαφορά ηλικίας με τη σύζυγό του

Ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον δεν καταλαβαίνει την κριτική για τη διαφορά ηλικίας με τη σύζυγό του

Είκοσι τρία χρόνια χωρίζουν τον Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον (επικρατέστερος για τον ρόλο του νέου Τζέιμς Μποντ) και τη σύζυγό του Σαμ, την οποία γνώρισε το 2008.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Rolling Stone, ο ηθοποιός, 33 ετών, μίλησε για τη γοητεία που ασκεί στο κοινό η διαφορά των 23 ετών μεταξύ εκείνου και της συζύγου του, Σαμ Τέιλορ Τζόνσον, της 57χρονης σκηνοθέτιδας που γνώρισε το 2008, όταν πέρασε από οντισιόν για το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Σαμ, την ταινία «Nowhere Boy», μια βιογραφική ταινία για τον Τζον Λένον.

«Βγάζει συμπεράσματα πολύ γρήγορα για κάποιον άλλον… Δεν το καταλαβαίνω αυτό», είπε σχετικά με το γεγονός ότι οι άνθρωποι τον κρίνουν για τις αποφάσεις που παίρνει στην προσωπική του ζωή.

«Με ποια ταχύτητα υποτίθεται ότι πρέπει να απολαμβάνεις τη ζωή; Είναι παράξενο για μένα», πρόσθεσε.

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το 2009 και ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο του παιδί τον Ιανουάριο του 2010

Photo: YouTube

Μεγάλωσε πρόωρα

Μιλώντας γενικά για τη ζωή και την καριέρα του, ο Άαρον είπε: «Αυτό που πρέπει να συνειδητοποιήσετε είναι ότι αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι έκαναν στα είκοσί τους, εγώ το έκανα όταν ήμουν 13 ετών».

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το 2009 και ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο του παιδί τον Ιανουάριο του 2010. Υποδέχτηκαν την πρώτη κόρη Wylda Rae τον Ιούλιο του 2010 και τη μικρότερη κόρη τους Romy Hero τον Ιανουάριο του 2012. Η Σαμ έχει επίσης δύο μεγαλύτερες κόρες, την Angelica και την Jessie Phoenix.

Και οι δύο τους, τόσο ο Άαρον όσο και η Σαμ, χρειάστηκε να αντιμετωπίσουν ερωτήσεις σχετικά με τη σχέση τους καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας τους, ειδικά στις αρχές του ειδυλλίου τους.

Δείτε το βίντεο των δυο τους

«Είσαι μια εξαιρετική γυναίκα»

Ο πρωταγωνιστής του Kick-Ass μίλησε επίσης για τα συναισθήματά του σχετικά με τη δημόσια προσοχή στη σχέση του σε συνέντευξή του το 2017 στο περιοδικό Vulture της Νέας Υόρκης.

«Η προσοχή ήταν ενοχλητική» είπε. «Αλλά το ότι έπρεπε να το αντιμετωπίσω αυτό νωρίς στην καριέρα μου, πιθανώς με έφερε σε ένα σημείο όπου μπορώ πιο γρήγορα να πω «Ω, γαμώτο», αντί να θέλω να ξεριζώσω το κεφάλι κάποιου που κάνει ερωτήσεις που δεν μου αρέσουν».

Αυτές τις μέρες, η σκηνοθέτις του Fifty Shades of Grey και ο πρωταγωνιστής του Nocturnal Animals μοιράζονται ποστ από την κοινή τους ζωή στο Instagram. Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Άαρον έγραψε για τα γενέθλιά της: «Είσαι μια εξαιρετική γυναίκα, πραγματικά δεν ξέρω κανέναν σαν εσένα. Είσαι η πιο υπέροχη στοργική μητέρα και όμορφο πρότυπο για τις 4 κόρες μας», έγραψε σε μέρος της λεζάντας μιας ασπρόμαυρης φωτογραφίας που τους δείχνει να αγκαλιάζονται.

Αυτές τις μέρες, η σκηνοθέτις του Fifty Shades of Grey και ο πρωταγωνιστής του Nocturnal Animals μοιράζονται ποστ από την κοινή τους ζωή στο Instagram

«Καλοκαιρινό ρομάντζο»

«Μια πανέμορφη στοργική σύζυγος, είσαι η αγάπη μου, η αδελφή ψυχή μου και πάντα με ξετρελαίνεις. Είσαι τόσο δροσερή. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος και ενθουσιασμένος για αυτή τη χρονιά που έρχεται για εσάς», κατέληξε.

Τον Σεπτέμβριο του 2023, η Sam μοιράστηκε στο Instagram ένα καρουζέλ από εικόνες στις οποίες ο Άαρον πόζαρε μαζί της, χωρίς μπλούζα. «Καλοκαιρινό ρομάντζο» , έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

*Με στοιχεία από people.com

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024