Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αφήνουν στο περιθώριο τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ

Αφήνουν στο περιθώριο τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ

Η σοκαριστική αποκάλυψη της Κέιτ Μίντλετον και το ρήγμα στις σχέσεις με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ.

Μετά τη σοκαριστική ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον πως διαγνώστηκε με καρκίνο, καθίσταται σαφές πως ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ βρίσκονται στο σκοτάδι για την υγεία της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

«Γνωρίζουν όλα όσα συμβαίνουν στην Αγγλία, αλλά μένουν εκτός οποιασδήποτε λεπτομέρειας σχετικά με την Κέιτ Μίντλετον. Σαφώς δεν υπάρχει εμπιστοσύνη» υπογραμμίζει πηγή κοντά στην οικογένεια που επικαλείται το People.

Εκτός από την ανακοίνωσή τους για την πριγκίπισσα της Ουαλίας, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ επιχείρησαν να επικοινωνήσουν με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον. Είχαν μάθει για τη διάγνωση της πριγκίπισσας της Ουαλίας μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο. «Δεν είχαν ιδέα» υποστηρίζει άνθρωπος που γνωρίζει πολλά.

Ο πρίγκιπας Χάρι κάποτε περιέγραφε την Κέιτ Μίντλετον ως την αδερφή που δεν είχε ποτέ και είχαν στενή σχέση μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ. Η σχέση τους χάλασε μετά τη σχέση του με τη Μέγκαν Μαρκλ και την απόφασή τους να αποχωρήσουν από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Μπορεί ο πρίγκιπας Χάρι να έκανε ένα ταξίδι αστραπή τον περασμένο μήνα μετά τη διάγνωση του πατέρα του βασιλιά Καρόλου με καρκίνο, ωστόσο δεν συναντήθηκε με τον αδερφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ και την κουνιάδα του Κέιτ Μίντλετον.

Μια πηγή ανέφερε τότε πως δεν υπήρχε κανένα σχέδιο να συναντηθούν ο πρίγκιπας Χάρι με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

«Το κύριο μέλημα του πρίγκιπα της Ουαλίας είναι η σύζυγός του» σημείωσε άνθρωπος που γνωρίζει πολλά για το παλάτι. Ειδικά μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε η Κέιτ Μίντλετον που την κράτησε στο νοσοκομείο για σχεδόν δύο εβδομάδες.

Η εμπιστοσύνη του έχει κλονιστεί μετά την κυκλοφορία των αποκαλυπτικών απομνημονευμάτων του πρίγκιπα Χάρι και το ντοκιμαντέρ στο Netflix με τη Μέγκαν Μαρκλ. «Θα ήταν φυσιολογικό να πας να δεις την κουνιάδα σου που έχει υποβληθεί σε σοβαρή εγχείρηση και να δεις τα ανίψια σου. Αλλά αυτό δεν είναι φυσιολογικό. Είναι τρομερά λυπηρό» υπογράμμισε πηγή από το περιβάλλον της βασιλικής οικογένειας.

Ένα άλλο σημάδια της οικογενειακής ρήξης ήταν η προσπάθεια της Καμίλα να βρεθεί στο δωμάτιο κατά τη διάρκεια της 30λεπτης συνάντησης του πρίγκιπα Χάρι με τον πατέρα του βασιλιά Κάρολο στις 6 Φεβρουαρίου.

«Όλα αυτά έχουν να κάνουν με την επιθυμία του πρίγκιπα Γουίλιαμ να προστατεύσει τον θεσμό της μοναρχίας, κάτι το οποίο πιστεύει ότι δεν μπορεί να εμπιστευτεί στον πρίγκιπα Χάρι. Δεν νομίζω ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θα συμφωνήσει ποτέ με την επανείσοδο του πρίγκιπα Χάρι στην οικογένεια. Εκτός και αν ζητήσει ξεκάθαρα συγγνώμη και προχωρήσει μπροστά» υπογραμμίζει ο βασιλικός συγγραφέας Robert Lacey.

Ο Κάρολος δεν θα μπορούσε ποτέ να το προβλέψει

«Κοίταξε, αγαπώ την οικογένειά μου. Το γεγονός ότι μπόρεσα να μπω σε ένα αεροπλάνο και να πάω να δω τον πατέρα μου και να περάσω χρόνο μαζί του, είμαι ευγνώμων για αυτό» σημείωσε ο πρίγκιπας Χάρι σε συνέντευξή του στο Good Morning America για το ταξίδι του στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Όσο για το αν η διάγνωση του πατέρα του βασιλιά Καρόλου με καρκίνο θα μπορούσε να έχει επανενωτική επίδραση στη βασιλική οικογένεια, ο πρίγκιπας Χάρι εμφανίστηκε απολύτως θετικός. «Ναι, είμαι σίγουρος» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Έχω τη δική μου οικογένεια όπως όλοι. Η οικογένειά μου και η ζωή μου είναι στην Καλιφόρνια. Έχω προγραμματίσει άλλα ταξίδια που θα με κάνουν να επιστρέψω στο Ηνωμένο Βασίλειο, οπότε θα σταματήσω και θα δω την οικογένειά μου όσο περισσότερο μπορώ» επισήμανε ο πρίγκιπας Χάρι.

Με τη διπλή διάγνωση για τον βασιλιά Κάρολο και την Κέιτ Μίντλετον, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα ήταν εξέχουσες προσωπικότητες της βασιλικής οικογένειας αν δεν είχαν αποχωρήσει από τα βασιλικά τους καθήκοντα το 2020 και μετακομίσει στην Καλιφόρνια.

«Πρόκειται για μια αδυνατισμένη μοναρχία που ο βασιλιάς Κάρολος δεν θα μπορούσε ποτέ να προβλέψει. Αυτό θέτει σε πολύ πιο έντονη εστίαση το τρομερό λάθος του πρίγκιπα Χάρι που έφυγε» σημείωσε η βασιλική βιογράφος Sally Bedell Smith στο People. «Αν αυτός και η Μέγκαν είχαν μείνει στη Βρετανία και στα βασιλικά τους καθήκοντα, θα μπορούσαν να είναι πολύ σημαντικοί παίκτες αυτή τη στιγμή».

«Τον χρειάζονται απεγνωσμένα και κανείς δεν θα μπορούσε να προβλέψει το σύνολο των περιστάσεων που θα το αποκάλυπταν τόσο δραματικά» υποστήριξε η Catherine Mayer, συγγραφέας του Charles: The Heart of a King.

Sports in

Ολυμπιακός: «Ραντεβού» με την ιστορία – Κόντρα στη Φερεντσβάρος για την πρόκριση στον τελικό

Ο Ολυμπιακός δίνει το πιο σημαντικό ματς του στη σεζόν, καθώς αντιμετωπίζει τη Φερεντσβάρος (16:30), με στόχο την ιστορική πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024