
Γάλλος παικταράς ετοιμάζει βαλίτσες για Σαουδική Αραβία
Αποχωρεί από την Λιόν και πηγαίνει στη Σαουδική Αραβία το καλοκαίρι – Αλ Σαμπάμπ ή της Αλ Ετιφάκ οι «μνηστήρες»
Το… καράβι της μεγάλης φυγής προς την Σαουδική Αραβία φαίνεται πως θα έχει άλλον έναν επιβάτη το προσεχές καλοκαίρι.
Στη Σαουδική Αραβία αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στο τέλος της σεζόν και ο Αλεξάντερ Λακαζέτ, ο οποίος πιθανότατα θα φορέσει τη φανέλα της Αλ Σαμπάμπ ή της Αλ Ετιφάκ, όπως σχετικά αναφέρει η γαλλική αθλητική εφημερίδα «L’Equipe».
Πόσα χρήματα ζητάει για να τον πουλήσει η Λιόν
Ο 32χρονος επιθετικός θ’ αφήσει τη Λιόν και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μέση Ανατολή, με τη γαλλική ομάδα, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025, να ζητά 30 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τα δικαιώματα του.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώην σταρ της Αρσεναλ φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού στους «λιονέ» και έχει συμφωνήσει να συνεχίσει το καλοκαίρι την καριέρα του στη Pro League.
- Τρόμος για οικογένεια στη Θεσσαλονίκη – Άνδρας με αλυσοπρίονο και μαχαίρι φώναζε έξω από το σπίτι τους
- Μάλτα: Τέταρτη θητεία για το Εργατικό Κόμμα του Ρόμπερτ Αμπέλα μετά τις βουλευτικές εκλογές
- Μια νέα καριέρα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο – Το Hollywood είναι η επόμενη μεγάλη… μπίζνα του CR7
- Ο Σταύρος Φλώρος δίνει μεγάλη μάχη και στέλνει συγκλονιστικό μήνυμα ελπίδας
- Ράμα για επεισόδια στην Αλβανία: Συγχαρητήρια στην αστυνομία, μηδενική ανοχή στην «άμυαλη συμμορία με τους μύες»
- Μουντιάλ 2026: Με Πελίστρι η αποστολή της Ουρουγουάης (pic)

