Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αινιγματικό για το μέλλον του ο Εκόνγκ: «Πολύ συναρπαστικό το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας»

Αινιγματικό για το μέλλον του ο Εκόνγκ: «Πολύ συναρπαστικό το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας»

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, Τροστ Εκόνγκ μίλησε με αινιγματικό τρόπο για το μέλλον του και… το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Τροστ Εκόνγκ επέστρεψε από το Κόπα Άφρικα και αναμένεται να υποβληθεί σε νέο κύκλο εξετάσεων λόγω προβλήματος που αποκόμισε ο αμυντικός του ΠΑΟΚ για μεγάλο διάστημα εκτός δράσης.

Ο 30χρονος αμυντικός πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τη Νιγηρία στη διοργάνωση, φτάνοντας στον τελικό, με τον ίδιο να αναδεικνύεται MVP της διοργάνωσης. Οι εμφανίσεις του, δεν πέρασαν απαρατήρητα από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας, με τον Εκόνγκ να μιλάει στο CNN World Sports για τις φήμες που τον θέλουν να έχει στα χέρια του προτάσεις από το πρωτάθλημα που τον τελλευταίο χρόνο προσελκύει μεγάλους αστέρες του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας είναι πολύ συναρπαστικό, είδατε πολλούς από τους καλύτερους παίκτες που έπαιξαν στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής να έχουν κατευθυνθεί προς αυτή την κατεύθυνση και να παίζουν εκεί. Αν αυτή η επιλογή είναι μπροστά μου, τότε, θα πρέπει να τη μελετήσω λίγο περισσότερο και να τη σκεφτώ.

Δεν μπορώ να σας πω κάτι περισσότερο τώρα, γιατί δεν είναι ακριβώς μπροστά μου κάποια πρόταση. Ποιος δεν θα το έκανε αυτό; Ποιος δεν θα το ήθελε; Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Πρέπει να δούμε τι θα γίνει, αλλά είμαι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ».

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024