Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Olivia Colman για τη σκηνή στην Barbie που δεν είδαμε ποτέ

Η Olivia Colman για τη σκηνή στην Barbie που δεν είδαμε ποτέ

«Έκανα μία δουλειά που δεν είδα ποτέ, αλλά πληρώθηκα γι’ αυτή» σημείωσε χαρακτηριστικά η Olivia Colman.

Ήταν τον περασμένο μήνα που η Helen Mirren αποκάλυψε πως κόπηκε μια σκηνή από την ταινία Barbie. «H Olivia Colman έμπαινε και προσπαθούσε να αναλάβει τον ρόλο του αφηγητή και έπρεπε να την αποκρούσω» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Δεν το είδα ποτέ» σημείωσε η Olivia Colman στο Indie Wire. «Είχαν κανονίσει μια κλήση ανάμεσα σε εμένα, τον David Heyman, τον παραγωγό, και την Greta Gerwig. Σκέφτηκα ‘ω, ξέρω τι πρέπει να είναι αυτό’. Ήταν απολύτως λογικό γιατί δεν προσέθετε κάτι στην ιστορία, ήταν απλώς διασκεδαστικό. Αλλά ήταν κάπως τέλειο για εμένα, γιατί πληρώθηκα για τη δουλειά και μετά κανείς δεν μπορούσε να πει ότι ήμουν χάλια σε αυτή», ανέφερε χαρακτηριστικά η Olivia Colman.

Η Olivia Colman και παραγωγός

H Olivia Colman όχι μόνο ηγείται της σκοτεινής κωμωδίας Thea Sharrock, αλλά συμμετέχει και στην παραγωγή. «Είμαι ο χειρότερος άνθρωπος. Δεν έχω ιδέα τι κάνουν οι παραγωγοί» σημείωσε χιουμοριστικά η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός. «Τους βλέπω να δουλεύουν πολύ σκληρά και δεν έκανα τίποτα από αυτά. Αυτό που έκανα ήταν να τηλεφωνήσω στην Jessie Buckley και να πω «θα έρθεις να παίξεις μαζί μου;».

Αν και η Olivia Colman και η Jessie Buckley πρωταγωνίστησαν στο «The Lost Daughter» το 2021, δεν μοιράστηκαν ποτέ σκηνές μαζί, καθώς ο χαρακτήρας της Buckley ήταν νεότερη εκδοχή του χαρακτήρα της Olivia Colman.

Αλλά τώρα μπορούν επιτέλους να μοιραστούν μαζί την οθόνη. «Είναι μια από τις καλύτερές μου φίλες και την αγαπώ τόσο πολύ» σημείωσε η Jessie Buckley για τη συνεργασία με τον Colman.

«Την αγαπώ τόσο πολύ ως γυναίκα και πάντα θαύμαζα ό,τι κάνει. Θυμάμαι ότι είδα το «Tyrannosaur» και δεν είχα ιδέα πώς το έκανε αυτό. Ξέρεις είναι αυτού του είδους ο υπεράνθρωπος.

Το να έχεις να συνεργαστείς μαζί της κάθε μέρα και να διασκεδάζουμε και να είμαστε πραγματικά άτακτες μαζί ήταν απλά απίστευτο. Αν μπορούσα να δουλεύω μαζί της κάθε φορά, θα το έκανα».

Sports in

LIVE: Σλόαν Στίβενς – Μαρία Σάκκαρη

LIVE: Σλόαν Στίβενς – Μαρία Σάκκαρη. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Σλόαν Στίβενς – Μαρία Σάκκαρη για τη φάση των «32» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από Novasports 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024