Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δείτε τη νέα σειρά νυφικών της Mattel εμπνευσμένη από την Barbie με φιόγκους, βολάν και πολύ ροζ

Δείτε τη νέα σειρά νυφικών της Mattel εμπνευσμένη από την Barbie με φιόγκους, βολάν και πολύ ροζ

Κάθε σχέδιο είναι εμπνευσμένο από μια vintage εμφάνιση της Barbie από τη φημισμένη, 65ετή ιστορία της εμβληματικής μάρκας παιχνιδιών.

Η Mattel συνεργάστηκε με τον γίγαντα της νυφικής βιομηχανίας Azazie για να σχεδιάσει μια ξεχωριστή συλλογή από νυφικά και φορέματα για παράνυμφους εμπνευσμένα από την θρυλική μάρκα παιχνιδιών.

Tο νυφικό ντεμπούτο της Barbie έρχεται την ώρα που η μάρκα βρίσκεται στο επίκεντρο της ποπ κουλτούρας τον τελευταίο χρόνο, χάρη στην τεράστια επιτυχία της υποψήφιας για Όσκαρ, ταινίας Barbie της Γκρέτα Γκέργουιγκ

«Η τολμηρή, δυνατή και παιχνιδιάρικη συλλογή αντλεί άμεση έμπνευση από τη διαχρονική ιστορία της μόδας της Barbie», αναφέρει η Azazie σε ανακοίνωση της. «Η Azazie και η Barbie δίνουν έμπνευση στους πελάτες ώστε να εξερευνήσουν τις αστείρευτες δυνατότητες για τον εαυτό τους και στο στυλ τους».

«Εμβληματικό στυλ της Barbie»

Όπως είναι φυσικό, η συλλογή προσφέρει άφθονο ροζ, μαζί με χαριτωμένες, feminine πινελιές, βολάν, 3D λουλούδια, δαντέλες και κορσέδες.

«Επανεξετάζοντας τις παραδοσιακές λεπτομέρειες με μοντέρνους, διασκεδαστικούς τρόπους, η Azazie αποτίει φόρο τιμής στο εμβληματικό στυλ της Barbie, ενώ παράλληλα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ευαισθησίες», δήλωσε η εταιρεία νυφικών.

Με τη συλλογή, η Azazie έχει λανσάρει τη μοναδική «Barbie Pink» απόχρωση ως φόρο τιμής στο χρώμα – σήμα κατατεθέν της μάρκας, η οποία είναι διαθέσιμη μόνο για τα είδη της συλλογής Barbie.

Azazie x Barbie

Για τα κορίτσια που αγαπούν τα λουλούδια, η συλλογή περιλαμβάνει κομμάτια όπως ένα φόρεμα σε γραμμή Α από σατέν και τούλι με λεπτομέρειες από πολύχρωμα φλοράλ διακοσμητικά, καθώς και ένα φόρεμα από stretch σατέν με box-pleated φούστα και μια flouncy φούστα.

Επιπλέον, η πρόταση για τις παρανύμφους προσθέτει στυλ στην τολμηρή ροζ απόχρωση της Barbie, με επιλογές όπως ένα chiffon φόρεμα με V-λαιμό.

Η σειρά Azazie x Barbie, η οποία είναι διαθέσιμη για αγορές τώρα, κυμαίνεται σε τιμές από 79 έως 1.149 δολάρια. Τα μεγέθη κυμαίνονται από 0 έως 30 και οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να παραγγείλουν προσαρμοσμένα μεγέθη χωρίς επιπλέον χρέωση.

Tο νυφικό ντεμπούτο της Barbie έρχεται την ώρα που η μάρκα βρίσκεται στο επίκεντρο της ποπ κουλτούρας τον τελευταίο χρόνο, χάρη στην τεράστια επιτυχία της υποψήφιας για Όσκαρ, ταινίας Barbie της Γκρέτα Γκέργουιγκ.

Επίσης, ας μην ξεχνάμε ότι η μάρκα γιορτάζει φέτος την 65η επέτειο-ορόσημο. Η Mattel τιμά την περίσταση με μια ειδική επετειακή κολεξιόν από κούκλες, καθώς και με περισσότερες από 40 συνεργασίες με «παλιούς γνώριμους» της,  όπως οι Keds, Uno, Alex and Ani, Hallmark, Roots, 1-800-Flowers και άλλοι.

*Mε πληροφορίες από: People | Κεντρική φωτογραφία θέματος: Azazie | Instagram

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024