Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αινιγματικός ο Χεζόνια για το μέλλον του

Αινιγματικός ο Χεζόνια για το μέλλον του

Ο Κροάτης φόργουορντ μίλησε για το μέλλον του και άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Αινιγματικός, όσον αφορά στο μέλλον του, εμφανίστηκε ο Μάριο Χεζόνια. Ο Κροάτης φόργουορντ βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό να τον μπλέκουν τόσο με τον Παναθηναϊκό όσο και με την Παρτιζάν.

Ανατροπή δεδομένων: Όλα ανοιχτά για το μέλλον του Κροάτη φόργουορντ.

Η άφιξη της Ρεάλ Μαδρίτης στο Βελιγράδι για το αποψινό παιχνίδι με την Παρτιζάν για την 31η αγωνιστική της Euroleague όπως ήταν απόλυτα λογικό έφερε στο προσκήνιο το θέμα του Μάριο Χεζόνια και την πιθανή μεταγραφή του στη σέρβικη ομάδα, με τον ίδιο, πάντως, να αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, ακόμα και την παραμονή του στους Μερέγχες.

Οι δηλώσεις του Χεζόνια:

«Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν πολλά μηνύματα και είμαι ευγνώμων σε όλους τους φιλάθλους που με ακολουθούν και με σέβονται. Όσο για την επόμενη σεζόν, δεν ξέρω τίποτα. Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε αυτή τη σεζόν. Ας επαναλάβουμε αν γίνεται την περσινή επιτυχία και μετά θα είναι πιο εύκολο να σκεφτούμε το μέλλον», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μάριο Χεζόνια, τον οποίο οι Ισπανοί πάντως στέλνουν στον Παναθηναϊκό.

«Η αποχώρηση του Χεζόνια για τον Παναθηναϊκό θεωρείται ολοένα και περισσότερο δεδομένη», είχε γράψει προ ολίγων ημερών η Marca.  Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Κροάτης διανύει την κορυφαία σεζόν του στην Ευρωλίγκα, έχοντας 13.2 πόντους και 4.4 ριμπάουντ ανά παιχνίδι, με 41% στα τρίποντα.

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024