
Βραβεύτηκε από την Euroleague o Τζέιμς – Το μήνυμα του Σπανούλη στον Αμερικανό (vid)
Ο Μάικ Τζέιμς βραβεύτηκε από την Euroleague ως πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης και στην γιγαντοοθόνη του «Salle Gaston Medecin» προβλήθηκε ένα μήνυμα του Βασίλη Σπανούλη.
Ο Μάικ Τζέιμς έγραψε ιστορία στην Euroleague καθώς εδώ και κάποιες αγωνιστικές είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης.
Γι’ αυτό τον λόγο, τόσο η ομάδα του Αμερικανού γκαρντ, Μονακό, όσο και η διοργανώτρια αρχή βράβευσαν απόψε τον 33χρονο άσο (20/3) πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης με την Αρμάνι Μιλάνο.
Η μεγαλύτερη έκπληξη, ωστόσο, για τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού ήταν ένα μήνυμα του Βασίλη Σπανούλη που προβλήθηκε στην γιγαντοοθόνη του «Salle Gaston Medecin».
Ο άνθρωπος που έχασε την πρωτιά από τον Τζέιμς ανέφερε: «Μάικ, φίλε μου. Συγχαρητήρια για το μεγάλο σου επίτευγμα. Το αξίζεις απόλυτα. Δούλεψες πολύ σκληρά για να το πετύχεις. Είμαι περήφανος για σένα. Συγχαρητήρια».
Μηνύματα έστειλαν και άλλοι παλιοί συμπαίκτες ή και αντίπαλοι του Τζέιμς, όπως ο Καλάθης, ο Άντριους, ο Σενγκέλια και ο Στρίκλαντ.
Δείτε τα βίντεο
— AS Monaco Basket ?? (@ASMonaco_Basket) March 20, 2024
— AS Monaco Basket ?? (@ASMonaco_Basket) March 20, 2024
- Σεισμός 7,4 Ρίχτερ συγκλονίζει την Ινδονησία – Κίνδυνος για τσουνάμι
- Νεκρός στη Νέα Μάκρη από την κακοκαιρία – Ανδρας παρασύρθηκε από ρέμα
- Η Βολιβία ξαναρχίζει τη συνεργασία με την αμερικανική DEA ενάντια στη διακίνηση ναρκωτικών
- Το Ιράν απορρίπτει τις «παράλογες» αξιώσεις των ΗΠΑ – Αρνείται ότι διεξάγει διαπραγματεύσεις
- Εκτοξεύτηκε το Artemis II – H NASA επιστρέφει στη Σελήνη έπειτα από μισό αιώνα
- Μπουρούντι: 13 νεκροί από έκρηξη σε αποθήκη πυρομαχικών – Επί 6 ώρες εκσφενδονίζονταν βλήματα



