Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γκραντ: «Αυτές οι ομάδες θα είναι στο Final-4»

Γκραντ: «Αυτές οι ομάδες θα είναι στο Final-4»

Ο Τζέριαν Γκραντ σε συνέντευξή του σε σερβικό μέσο έκανε την πρόβλεψή του για το Fianl-4 της φετινής περιόδου, στο οποίο πιστεύει ότι ο Παναθηναϊκός θα δώσει το «παρών».

Ο Τζέριαν Γκραντ παραχώρησε συνέντευξη στην σερβική ιστοσελίδα «mozzartsport»,με αφορμή τον αποψινό εκτός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα (21:00) για την 30η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Αμερικανός γκαρντ των «πράσινων», αναφέρθηκε σε διάφορα ζητήματα και με την συζήτηση να πηγαίνει στο ποιες ομάδες πιστεύει ότι θα προκριθούν στο Final Four τόνισε: «Θα έχει πολύ ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά και κάθε ομάδα θέλει να νικήσει ανεξαρτήτου θέσης. Στο τέλος βλέπω την Ρεάλ, τον Παναθηναϊκό, την Φενέρμπαχτσε και την Μονακό στο Final Four».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Μιλώντας στην συνέχεια για την σεζόν που διανύει και την εμπιστοσύνη του Εργκίν Αταμάν, ο Γκραντ ανέφερε: «Είναι αλήθεια ότι με εμπιστεύεται και – στο τέλος της ημέρας – αυτό ήταν το μόνο που ήθελα. Να βρω μία ομάδα, έναν προπονητή και φιλάθλους που θα πιστεύουν σε εμένα.

Ήξερα τι μπορούσα να κάνω και απλώς χρειαζόμουν την κατάλληλη ευκαιρία για να το δείξω. Στην Αθήνα βρήκα αυτό που χρειαζόμουν. Ο Παναθηναϊκός μου έδωσε την ευκαιρία και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να είναι ευχαριστημένες και οι δύο πλευρές».

Sports in

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα με την Άστον Βίλα

Συνεχίζεται την Κυριακή (28/4) η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα Άστον Βίλα – Ολυμπιακός, όπως ενημέρωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024