Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Disney ετοιμάζει κρουαζιέρα - Αντλεί έμπνευση από τους «ηρωικούς και κακούς» χαρακτήρες της

Η Disney ετοιμάζει κρουαζιέρα – Αντλεί έμπνευση από τους «ηρωικούς και κακούς» χαρακτήρες της

«[Θα] γιορτάσει τις πιο θρυλικές ιστορίες και τους χαρακτήρες της Disney, ζωντανεύοντάς τους με νέους και συναρπαστικούς τρόπους» δήλωσε η αντιπρόεδρος της Disney Cruise Line.

Οι θαυμαστές της Disney θα μπορέσουν σύντομα να σαλπάρουν με μερικούς από τους αγαπημένους χαρακτήρες της φίρμας σε μια νέα κρουαζιέρα.

Η Disney Cruise Line ανακοίνωσε νέες λεπτομέρειες σχετικά με το τελευταίο υπό κατασκευή πλοίο της, το Disney Destiny – που περιγράφει ως γεμάτο «θρύλους και παραδόσεις» – το οποίο πρόκειται να ταξιδέψει το 2025.

Ο Βασιλιάς των Λιονταριών, Ο Ηρακλής και Τα 101 σκυλιά της Δαλματίας

Η εταιρεία δήλωσε ότι το θέμα του σχεδιασμού του πλοίου θα είναι «Ήρωες και Κακοί» και θα είναι εμπνευσμένο από διάφορες «ιστορίες, χαρακτήρες και αξιοθέατα θεματικών πάρκων της Disney».

Η Disney αποκάλυψε επίσης το αναμνηστικό της νόμισμα για το ταξίδι, το οποίο απεικονίζει τη Μίνι Μάους να «παίρνει μια γενναία πόζα», ενώ φοράει μια κάπα που «κυματίζει μεγαλόπρεπα στο θαλασσινό αεράκι» καθώς οδηγεί το πλοίο.

«Οι ομάδες της Disney Cruise Line και της Walt Disney Imagineering εμπνεύστηκαν από τη δυναμική δυαδικότητα κάθε σπουδαίας ιστορίας της Disney, όπου οι αντίθετες δυνάμεις του φωτός και του σκότους οδηγούν τους χαρακτήρες στο να ανταποκριθούν στο σκοπό τους», αναφέρει το δελτίο τύπου.

Οι επιβάτες της κρουαζιέρας θα μπορούν να συναντήσουν και να αλληλεπιδράσουν με χαρακτήρες από τις ταινίες Ο Βασιλιάς των Λιονταριών, Ο Ηρακλής και Τα 101 σκυλιά της Δαλματίας και άλλες ταινίες της Pixar και της Marvel – μερικοί από τους οποίους ήταν παρόντες στο νέο βίντεο του Disney Parks που παρουσιάζει το πλοίο.

Το πλοίο αποτελεί μέρος μιας πολυετούς επέκτασης του στόλου της Disney Cruise Line, ο οποίος περιλαμβάνει επίσης τα πλοία Disney Wish και Disney Treasure

Στο βίντεο εμφανίζεται η καπετάνισσα Μίνι καθώς ψάχνει στο πλοίο για ένα αναμνηστικό νόμισμα Disney Destiny και συναντά τους κακούς της Disney, Σκαρ και Κρουέλα ντε Βιλ. Η καπετάνισσα Μίνι βρίσκει τελικά το αναμνηστικό νόμισμα του πλοίου με τον Άδη και ο Ηρακλής τη βοηθάει να το πάρει πίσω.

H Μίνι Μάους ποζάρει «γενναία»

Η πλοκή του βίντεο αφήνει υπονοούμενα για μερικούς από τους «χώρους, τις εμπειρίες και την ψυχαγωγία» που μπορούν να περιμένουν οι επισκέπτες ενώ σαλπάρουν με το Disney Destiny.

«Το Disney Destiny θα γιορτάσει τις πιο θρυλικές ιστορίες και τους χαρακτήρες της Disney, ζωντανεύοντας τους με νέους και συναρπαστικούς τρόπους αποκλειστικά για τους επισκέπτες της Disney Cruise Line», δήλωσε η Sharon Siskie, ανώτερη αντιπρόεδρος και γενική διευθύντρια της Disney Cruise Line σε δελτίο τύπου.

Επιπροσθέτως, ανέφερε: «Καθώς συνεχίζουμε να επεκτείνουμε τον στόλο μας, το Disney Destiny θα ενισχύσει περαιτέρω τη θέση μας ως ηγέτης στις οικογενειακές κρουαζιέρες, καθώς προσφέρουμε ακόμα περισσότερους τρόπους για τις οικογένειες ώστε να βιώσουν τη μαγεία της Disney και τις υπηρεσίες παγκόσμιας κλάσης στη θάλασσα».

Η Disney αποκάλυψε επίσης το αναμνηστικό της νόμισμα για το ταξίδι, το οποίο απεικονίζει τη Μίνι Μάους να «παίρνει μια γενναία πόζα», ενώ φοράει μια κάπα που «κυματίζει μεγαλόπρεπα στο θαλασσινό αεράκι» καθώς οδηγεί το πλοίο. Το ίδιο έργο τέχνης θα εμφανίζεται στην πλώρη του Disney Destiny.

Το πλοίο αποτελεί μέρος μιας πολυετούς επέκτασης του στόλου της Disney Cruise Line, ο οποίος περιλαμβάνει επίσης τα πλοία Disney Wish και Disney Treasure.

*Με πληροφορίες από: People | Κεντρική φωτογραφία θέματος: DISNEY

Sports in

Ισπανικός «εμφύλιος» στον τελικό του BCL

Η Μάλαγα πέρασε από τον χθεσινό δεύτερο ημιτελικό και θα αντιμετωπίσει την Τενερίφη στον τελικό του BCL.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024