Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η φωτογράφιση της Μπέλα Χαντίντ προκάλεσε οργή - Πάτησε πάνω σε άλογο για την ιταλική Vogue

Η φωτογράφιση της Μπέλα Χαντίντ προκάλεσε οργή – Πάτησε πάνω σε άλογο για την ιταλική Vogue

Πόζαρε όρθια πάνω σε ένα άλογο, φορώντας ένα μακρύ μπεζ φόρεμα.

Έντονη κριτική δέχθηκε στα social media η Μπέλα Χαντίντ ύστερα από την φωτογράφιση που έκανε για το περιοδικό Vogue Italia. Μετά από μια μακρά απουσία από τον χώρο της μόδας, κάνει ένα δυνατό και αισιόδοξο comeback.

Ωστόσο, οι θαυμαστές της δεν εντυπωσιάστηκαν όταν στάθηκε στην πλάτη ενός αλόγου, με τα σχόλια να παίρνουν «φωτιά». «Καημένο άλογο», «Δεν πονάει το άλογο όταν στέκεσαι πάνω του;», «Κατέβα από το άλογο» είναι μερικά από όσα γράφτηκαν.

Οι πόζες που προκάλεσαν αντιδράσεις

Με ένα μακρύ φόρεμα σε γήινη απόχρωση, η Μπέλα Χαντίντ ισορροπεί πάνω σε ένα άλογο, το οποίο δεν φαίνεται καν ολόκληρο στο εξώφυλλο. Εκτός από τις αντιδράσεις για τη συμπεριφορά του μοντέλου απέναντι στο άλογο, αρκετοί σχολίασαν ότι πρόκειται για ένα αντιαισθητικό εξώφυλλο καθώς δεν φαίνεται ολόκληρο το ζώο.

Η ίδια μοιράστηκε, μάλιστα, διάφορα καρέ από την φωτογράφιση – και backstage από το ανέβασμά της στο άλογο – στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Το καημένο, κατέβα από εκεί», έγραψαν κάποιοι, ενώ κάποιοι άλλοι ήταν ακόμη πιο επικριτικοί, γράφοντας «η Χαντίντ που υποτίθεται ότι αγαπάει τα ζώα, πατάει το άλογο». Και φυσικά, δεν έλειπαν κι εκείνοι που εμφανώς πιο επιθετικά, εξέφρασαν την αγανάκτησή τους απέναντι στο μοντέλο.

Ωστόσο, μια άλλη μερίδα θαυμαστών της την επαίνεσε για το εντυπωσιακό πρότζεκτ. «Ήξερα ότι θα συμμετείχαν και άλογα. Τα λατρεύει», «Αγαπάμε την ιππασία», «Είσαι το αγαπημένο μου μοντέλο», έγραψαν μερικοί φαν της.

Η αγάπη της για τα άλογα

Η Μπέλα Χαντίντ είχε όνειρο να γίνει επαγγελματίας ιππέας και να πάρει μέρος σε Ολυμπιακούς Αγώνες και θα το είχε πετύχει αν το 2013 δεν είχε διαγνωστεί με τη Νόσο του Lyme η οποία εκδηλώνεται με εκδηλώνεται με μυοσκελετικά, αρθριτικά, νευρολογικά, ψυχιατρικά και καρδιακά συμπτώματα.

Είναι λάτρις των αλόγων, ενώ συχνά παίρνει μέρος σε αγώνες και φωτογραφίζεται μαζί τους. Το μοντέλο έχει ανεβάσει πολλές φωτογραφίες στο προφίλ της στο Instagram κάνοντας ιππασία ή χαϊδεύοντας άλογα.

Τι δήλωσε στη Vogue Italia

Στην συνέντευξη που παραχώρησε στο Vogue Italia, μας έδωσε την ευκαιρία να την απολαύσουμε σε μία από τις πιο ειλικρινείς στιγμές της. Μεταξύ άλλων, μίλησε και για το νέο brand ομορφιάς που πρόκειται να λανσάρει, την OreBella: «Αυτό που μπορώ να αποκαλύψω είναι ότι πολλές από τις ιδέες, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος, προέρχονται από τα όνειρά μου.

Δούλεψα πολύ σκληρά σε κάθε πτυχή αυτού του έργου και είμαι περήφανη για αυτό. Είναι το παιδί μου και θα κάνω ό,τι μπορώ για να το «τιμήσω». Ελπίζω πραγματικά να αναγνωρίσει και ο κόσμος την ομορφιά και την αξία του».

Πέρα, όμως, από τη δουλειά της, προτεραιότητά της είναι πια ο εαυτός της και ίσως αυτή να είναι και η πρώτη φορά που μπορεί να πει πως προσέχει πραγματικά τη σωματική και ψυχική της υγεία. Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Φαίνεται απλό, αλλά είναι μια πρακτική που απαιτεί μεγάλη προσπάθεια. Κάθε μέρα αφιερώνω λίγο χρόνο για να κάνω αυτό που με γειώνει, με επαναφέρει σε καλό δρόμο, όπως ιππασία, γράψιμο, συνομιλία με ανοιχτόμυαλα άτομα, την φροντίδα του σκύλου μου και απλώς να βρίσκομαι στη φύση».

«Η ζωή δεν είναι μόνο για νίκες και μεγάλα κατορθώματα, αλλά και για αποτυχίες και εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν. Πιστεύω ότι οι ήττες μάς κάνουν να ανακαλύπτουμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας», εξομολογείται η Μπέλα.

Τέλος, στην ερώτηση: «Πώς είσαι;», η Μπέλα Χαντίντ δεν φοβήθηκε να απαντήσει: «Πολύ καλά. Για πρώτη φορά από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου είμαι εδώ και ζω την στιγμή. Έχω την αίσθηση ότι, δείχνοντας τον πιο αυθεντικό εαυτό μου, τα πράγματα και οι άνθρωποι έχουν ευθυγραμμιστεί με τη μοίρα μου».

Όλα έχουν ευθυγραμμιστεί σε ορθή πορεία, όπως και η ίδια πάνω στο άλογο της φωτογράφησης. Ελπίζουμε να καλπάσει με την ίδια αισιοδοξία και χαρά στο μέλλον που την περιμένει.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024