
ΗΠΑ: Όταν ένας 16χρονος έβγαλε όπλο σε παραλία γεμάτη κόσμο
Οι αστυνομικοί άκουσαν ένα πλήθος να φωνάζει και έσπευσαν στο σημείο
Σοκ προκαλεί το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και δείχνει ένα 16χρονο να βγάζει όπλο σε μία παραλία γεμάτη κόσμο στις ΗΠΑ. Το βίντεο προέρχεται από κάμερα που κατέχει το γραφείο του σερίφη της κομητείας Volusia.
Συγκεκριμένα, ο Felixander Solis-Guzman από το Λέικλαντ, τέθηκε υπό κράτηση περίπου 5 λεπτά αφότου οι αστυνομικοί που έκαναν περιπολία στην παραλία της Νέας Σμύρνης (New Smyrna Beach), έγιναν μάρτυρες του περιστατικού το απόγευμα της Πέμπτης.
Πώς τον συνέλαβαν
Γύρω στις 15:45, οι αστυνομικοί, άκουσαν ένα πλήθος να φωνάζει και στη συνέχεια να διαλύεται με ανθρώπους να φωνάζουν «Έχει όπλο». Οι αστυνομικοί έτρεξαν προς το σημείο και είδαν τον ύποπτο να κρατάει ένα πιστόλι.
Όταν τον διέταξαν να πετάξει το όπλο, εκείνος έφυγε, κρατώντας το και τρέχοντας μέσα από πλήθος προτού κατευθυνθεί προς τη θάλασσα και πετάξει το όπλο στο νερό μαζί με μια τσάντα που κρατούσε. Ο Felixander παραδόθηκε στους αστυνομικούς γύρω στις 15:50 μ.μ. και δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί κατά τη διάρκεια του περιστατικού.

Τα πλάνα από την καταδίωξη του εφήβου από την αστυνομία
Είχε στην κατοχή του μαριχουάνα – Απαγγέλθηκαν κατηγορίες
Εφόσον συνέλαβαν τον 16χρονο, οι αστυνομικές αρχές κατάφεραν να κατασχέσουν το όπλο του, αλλά και την τσάντα που είχε πέσει στο νερό. Η τσάντα αυτή περιείχε 20 μικρές πλαστικές σακούλες με μαριχουάνα.
Στον νεαρό απαγγέλθηκαν κατηγορίες για επίθεση κατά αστυνομικού, κατοχή πυροβόλου όπλου από άτομο κάτω των 18 ετών, αθέμιτη επίδειξη πυροβόλου όπλου, διάπραξη κακουργήματος 2ου βαθμού με όπλο, αντίσταση κατά αστυνομικού και 2 κατηγορίες για αλλοίωση αποδεικτικών στοιχείων.
Δείτε το βίντεο
- Νιγηρία: Φόβοι για δεκάδες ψαράδες νεκρούς σε αντιτζιχαντιστικούς βομβαρδισμούς του Τσαντ
- Χανταϊός: Βίντεο από τη μεταφορά του έλληνα επιβάτη του κρουαζιερόπλοιου στο νοσοκομείο Αττικόν
- Λίβανος: Αλλους δύο διασώστες σκότωσαν οι ισραηλινές δυνάμεις -108 συνολικά από τη 2η Μαρτίου
- Ιράν: Αλλες «δύο εβδομάδες» χρειάζονται οι ΗΠΑ για να πλήξουν όλους τους στόχους τους, διαβεβαιώνει ο Τραμπ
- Μπανγκλαντές: Τουλάχιστον 344 παιδιά πέθαναν από τον Μάρτιο εξαιτίας επιδημίας ιλαράς
- Κολομβία: 4 εργαζόμενοι νεκροί εξαιτίας έκρηξης σε στοά ανθρακωρυχείου βάθους 500 μέτρων

