Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Τρεις νεκροί από τα πυρά ενόπλου σε προάστιο της Φιλαδέλφειας

ΗΠΑ: Τρεις νεκροί από τα πυρά ενόπλου σε προάστιο της Φιλαδέλφειας

Ο ύποπτος, ένας άνδρας 26 ετών, ο οποίος εκινείτο με κλεμμένο αυτοκίνητο, σκότωσε δύο ανθρώπους έξω από σπίτι και στη συνέχεια σκότωσε έναν τρίτο στο εσωτερικό κατοικίας

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν μετά από πυροβολισμούς στα περίχωρα της Φιλαδέλφειας των ΗΠΑ, ενώ ο ύποπτος για την επίθεση διέφυγε με κλεμμένο αυτοκίνητο, σύμφωνα με την αστυνομία και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η αστυνομία του Φολς Τάουνσιπ και ο κυβερνήτης της πολιτείας της Πενσιλβάνια, Τζος Σαπίρο, κάλεσαν τους κατοίκους του προαστίου βόρεια της Φιλαδέλφειας να παραμείνουν στα σπίτια τους.

Γνώριζε τα θύματα;

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο ύποπτος, ένας άνδρας 26 ετών, που ονομάζεται Andre Gordon, ο οποίος εκινείτο με κλεμμένο αυτοκίνητο, σκότωσε δύο ανθρώπους έξω από σπίτι του Φολς Τάουνσιπ και στη συνέχεια σκότωσε έναν τρίτο άνθρωπο στο εσωτερικό κατοικίας, ενώ διέφυγε κλέβοντας και δεύτερο αυτοκίνητο.

Η αστυνομία πιστεύει ότι ο ύποπτος γνώριζε και τα τρία θύματα που σκοτώθηκαν. Ο 26χρονος πιστεύεται ότι είναι σήμερα άστεγος και έχει δεσμούς με την περιοχή Τρέντον του Νιου Τζέρσεϊ.

Η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή και αναζητά τον ύποπτο που διέφυγε

Το όχημα που παρατηρήθηκε τελευταία φορά να οδηγεί ο Gordon είναι ένα σκούρο γκρι Honda CRV του 2016, με αριθμό κυκλοφορίας KFR 1534 στην Πενσυλβάνια και αυτοκόλλητο «Namaste» με λευκά γράμματα στη δεξιά πλευρά του πίσω προφυλακτήρα, σύμφωνα με ενημέρωση της αστυνομίας.

Ο Andre Gordon πιστεύεται ότι έχει στην κατοχή του ένα τουφέκι, το οποίο χρησιμοποίησε για να διαπράξει αυτά τα εγκλήματα, ενώ οι αστυνομικές αρχές εκτιμούν ότι μπορεί να έχει στην κατοχή του και άλλα όπλα.

«Είναι εξαιρετικά επικίνδυνος και όποιος δει τον ίδιο ή το όχημα παρακαλείται να επικοινωνήσει αμέσως με το 911», ανέφερε η αστυνομία.

Η παρέλαση για την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου που είχε προγραμματιστεί για το πρωί του Σαββάτου ακυρώθηκε και η σχολική περιφέρεια Pennsbury ανέβαλε τις δραστηριότητες.

Στην κοντινή κοινότητα Middletown Township, οι κάτοικοι ενημερώθηκαν να μην ταξιδέψουν στην περιοχή όπου έγιναν οι τρεις φόνοι.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024