Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης: Νέος σοβαρός τραυματισμός για τον Κουρτουά

Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης: Νέος σοβαρός τραυματισμός για τον Κουρτουά

Ξανά άτυχος ο Βέλγος τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος υπέστη ρήξη έσω μηνίσκου και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Η ατυχία δεν λέει να φύγει από το… πλευρό του Τιμπό Κουρτουά που υπέστη νέο σοβαρό τραυματισμό.

Ο Βέλγος τερματοφύλακας είχε επιστρέψει το τελευταίο διάστημα στις προπονήσεις μετά τη ρήξη πρόσθιου χιαστού είχε πάθει στο ξεκίνημα της σεζόν. Η επάνοδός του κάτω από τα δοκάρια της Ρεάλ Μαδρίτης έμοιαζε πιθανή, έστω και σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, όμως όπως όλα δείχνουν θα μείνει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν.

Κι αυτό γιατί όπως έγινε γνωστό ο Τιμπό Κουρτουά υπέστη ρήξη έσω μηνίσκου!

Τεράστια ατυχία για τον πολύπειρο τερματοφύλακα που δεν πρόλαβε καλά-καλά να πατήσει ξανά χορτάρι και να υπερασπιστεί την εστία της «βασίλισσας» και πλέον θα πρέπει να περάσει εκ νέου τα ίδια ώστε να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και ουσιαστικά να επιστρέψει από τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ντεσάμπ: «Η Ρεάλ δεν μας επιτρέπει να πάρουμε παίκτες της στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Αποκαλυπτικός ήταν σε δηλώσεις του ο Ντιντιέ Ντεσάμπ, όσον αφορά την ομάδα που αναμένεται να στείλει η Γαλλία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου, υπό τις οδηγίες του Τιερί Ανρί, ο οποίος θα αναλάβει να πάει τη χώρα του μέχρι το τέλος. O τεχνικός των «τρικολόρ» ανέφερε πως η Ρεάλ Μαδρίτης ενημέρωσε την Ομοσπονδία πως δεν θα επιτρέψει σε κανέναν παίκτη της να λάβει μέρος στους αγώνες, ξεκαθαρίζοντας τη θέση τους μέσω ενός σχετικού email που απέστειλαν.

«Ήξερα εδώ και πολύ καιρό ότι είχαν στείλει αυτό το email. Είναι μια απόφαση που αντιστοιχεί στον σύλλογο και αν λέει όχι, σημαίνει όχι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντιντιέ Ντεσάμπ στις δηλώσεις τους για την κίνηση των «μερένγκες». Αυτό σημαίνει λοιπόν πως ούτε ο Ορελιέν Τσουαμενί, ούτε ο Εντουαρντό Καμαβινγκά θα εκπροσωπήσουν τη χώρα τους αν και εφόσον τους ζητηθεί. Βέβαια εδώ προκύπτει και ένα… πρόβλημα με τον Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος έχει εκφράσει την πρόθεσή του να συμμετέχει κανονικά. Συνεπώς αν μετακομίσει στη Ρεάλ τότε θα περιμένουμε τις ανάλογες εξελίξεις.

Sports in

«Μονόδρομος» το VAR και στο μπάσκετ – Εφαρμογή στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο και για όλες τις αποφάσεις

Μια είναι η λύση για να μπει τέλος σε «εμετικές» διαιτησίες, όπως αυτή που είδαμε στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024