Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χωρίς Βιλντόζα και Αντετοκούνμπο κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα

Χωρίς Βιλντόζα και Αντετοκούνμπο κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα

Με δύο σημαντικές απουσίες ταξίδεψε ο Παναθηναϊκός στο Βελιγράδι για το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, με τον Εργκίν Αταμάν να μην έχει στην διάθεσή του τους Λούκας Βιλντόζα και Κώστα Αντετοκούνμπο

Ο Παναθηναϊκός αναχωρεί σε λίγη ώρα με προορισμό το Βελιγράδι, όπου οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν αύριο τον Ερυθρό Αστέρα για την 30η αγωνιστική της Euroleague (20/3,21:00) σε μία πολύ σημαντική αναμέτρηση.

Το «τριφύλλι» θα παραταχτεί με δύο απουσίες κόντρα στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, αφού ο Εργκίν Αταμάν δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Λούκα Βιλντόζα και Κώστα Αντετοκούνμπο, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Υπενθυμίζεται ότι αμφότεροι αισθάνονται ενοχλήσεις στο γόνατο, με τον Αργεντινό γκαρντ να έχει να αγωνιστεί από τις 12 Φεβρουαρίου και τον Έλληνα σέντερ να βρίσκεται εκτός δράσης από τις 26 Φλεβάρη, όταν και τραυματίστηκε στον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την Ολλανδία στα παράθυρα του EuroBasket 2025.

Οι διαιτητές στο Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός

Μετά την ήττα στο ντέρμπι των αιωνίων στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός καλείται να βγάλει αντίδραση με τους πράσινους να δοκιμάζονται αύριο (20/3) βράδυ στο Βελιγράδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα για την 30η αγωνιστική της Euroleague.

Παραμονές του αγώνα η διοργανώτρια αρχή της διοργάνωσης έκανε γνωστή την διαιτητική τριάδα η οποία ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση.

Πιο συγκεκριμένα αυτή αποτελείται από τους Χουάν Κάρλος Γκαρθία (Ισπανία), Πιότρ Παστούσιακ (Πολωνία) και Κρίσταπς Κονσταντίνοφς (Λετονία).

Θυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 18-11, ενώ από την άλλη ο Ερυθρός Αστέρας είναι στην 16η θέση και στο 10-19.

Sports in

Ολυμπιακός: «Ραντεβού» με την ιστορία – Κόντρα στη Φερεντσβάρος για την πρόκριση στον τελικό

Ο Ολυμπιακός δίνει το πιο σημαντικό ματς του στη σεζόν, καθώς αντιμετωπίζει τη Φερεντσβάρος (16:30), με στόχο την ιστορική πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024