Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak για τα νέα προηγμένα χαρακτηριστικά του

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak για τα νέα προηγμένα χαρακτηριστικά του

Tο Mix Fold 4 θα έρθει με μεγάλο εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 1TB μαζί με σημαντικά 16GB μνήμης RAM,

Η Xiaomi ετοιμάζεται να λανσάρει στην παγκόσμια αγορά, πιθανότατα το καλοκαίρι, το Mix Fold 4. Tο επερχόμενο αναδιπλούμενο smartphone του κινέζικου τεχνολογικού κολοσσού αναμένεται να έχει βελτιωμένα χαρακτηριστικά από τον προκάτοχό του το Mix Fold 3.

Για να καλύψει τις ανάγκες των απαιτητικών χρηστών, το Mix Fold 4 αναμένεται να έχει υλικό τελευταίας τεχνολογίας. Το πιο αξιοσημείωτο από αυτά είναι η προσθήκη του πιο πρόσφατου chipset Snapdragon 8 Gen 3 της Qualcomm, το οποίο εγγυάται απαράμιλλη απόδοση για απαιτητικές εργασίες και εφαρμογές.

Επιπλέον, φαίνεται ότι το Mix Fold 4 θα έρθει με μεγάλο εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 1TB μαζί με σημαντικά 16GB μνήμης RAM, σύμφωνα με διαρροές που δείχνουν επίσης γενναιόδωρες διαμορφώσεις μνήμης και αποθηκευτικού χώρου. Αυτός ο συνδυασμός υποστηρίζει τους χρήστες που χρειάζονται άπλετο χώρο για την αποθήκευση πολυμέσων, εφαρμογών και εγγράφων, εκτός από τη δυνατότητα απρόσκοπτου multitasking.

Όσον αφορά την απόδοση της μπαταρίας, το Mix Fold 4 φημολογείται ότι θα διαθέτει ισχυρή μπαταρία χωρητικότητας άνω των 5.000mAh, η οποία θα μπορέσει να επιτρέψει εκτεταμένη χρήση μεταξύ των φορτίσεων. Οι χρήστες μπορούν επίσης να αναμένουν γρήγορη επαναφόρτιση της μπαταρίας χάρη στην υποστήριξη ενσύρματης γρήγορης φόρτισης 100W, η οποία εγγυάται λιγότερο χρόνο διακοπής μεταξύ των φορτίσεων.

Με το σύστημα κάμερας στο Mix Fold 4, οι λάτρεις της φωτογραφίας μπορούν να περιμένουν σημαντική βελτίωση στις δυνατότητες απεικόνισης. Αν και οι λεπτομέρειες είναι ακόμη άγνωστες, οι διαρροές υποδηλώνουν μια τριπλή διάταξη κάμερας στο πίσω μέρος, με τον κύριο αισθητήρα 50MP να χρησιμεύει ως σημείο εστίασης. Αυτός ο αισθητήρας αναμένεται να παρέχει εξαιρετική ποιότητα εικόνας σε διάφορες συνθήκες φωτισμού.

Με βάση τη δημοτικότητα του προκατόχου του Mix Fold 3, η προσθήκη ενός αισθητήρα υπερμεγέθους και ενός φακού περισκοπίου για βελτιωμένες δυνατότητες ζουμ ενισχύει ακόμη περισσότερο τη φωτογραφική ευελιξία της συσκευής.

Αν δεν είστε φαν των αναδιπλούμενων κινητών η εταιρεία κυκλοφόρησε πρόσφατα το Xiaomi Poco X5 Pro και το Xiaomi Poco X6 Pro 5G.

Με το Xiaomi Poco X5 Pro μπορείτε να βιώσετε υψηλές ταχύτητες 5G στην επικοινωνία και το gaming σας, με τον ταχύτατο επεξεργαστή Snapdragon 778 5G. Απολαύστε κρυστάλλινες εικόνες χάρη στην οθόνη 6,67″ AMOLED με ρυθμό ανανέωσης εικόνας 120Hz, και τράβηξε φωτογραφίες επαγγελματικής ποιότητας με την κάμερα 108MP.

Το POCO X6 Pro προσφέρει έναν εντυπωσιακό σχεδιασμό επιπέδου Flagship που ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα κινητά τηλέφωνα. Η πλάτη του διαθέτει ομοιόμορφες καμπύλες και το κλασικό εξόγκωμα της κάμερας POCO, το οποίο παραμένει αναγνωρίσιμο και διακριτικό. Ο σχεδιασμός του POCO X6 Pro συνδυάζει λειτουργικότητα και αισθητική, προσφέροντας μια ευχάριστη εμπειρία χρήσης και μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

Ολα τα smartphone της Xiaomi θα τα βρείτε σε απεριόριστη ποικιλία και ασυναγώνιστες τιμές στο SHOPFLIX.gr για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και όλα τα θα παραλάβετε στην ώρα τους στην πόρτα σας σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν μένετε.

Tώρα, που το SHOPFLIX γιορτάζει τα 2α γενέθλιά του κάνει ΔΩΡΟ τα μεταφορικά για όλα τα καλάθια από 40€ και μέχρι 35 κιλά! Και μην ξεχνάτε, 5€ κουπόνι για την επόμενη αγορά σε κάθε παραγγελία!

Δεν σταματούν όμως εκεί! Γιατί αν κάνετε όλες τις μεγάλες σας αγορές στο SHOPFLIX με κάρτα Visa,  κόστους πάνω από 1000€ σας επιστρέφει 100€ κατευθείαν στην κάρτα σας για να συνεχίσετε τις αγορές σας στο SHOPFLIX!

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024