Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Google: Ο γρήγορος τρόπος να αποκτήσεις πρόσβαση στο Gemini

Google: Ο γρήγορος τρόπος να αποκτήσεις πρόσβαση στο Gemini

O τεχνολογικός κολοσσός πέτυχε ένα domain name απίστευτα εύκολο που λειτουργεί σε όλες τις πλατφόρμες όπως και σε desktop pc και σε κινητά.

Το Gemini βρίσκεται ακόμα υπό ανάπτυξη, αλλά έχει ήδη δείξει μέχρι τώρα εντυπωσιακές δυνατότητες. Το πανίσχυρο AI εργαλείο της Google παραμένει προσβάσιμο μόνο μέσω ιστοσελίδας αλλά αναμένεται σύντομα να κάνει την εμφάνισή του και στο play store για κινητά με Android.

Ο ευκολότερος τρόπος για να έχεις πρόσβαση στο Google Gemini είναι πληκτρολογώντας στον browser στου την ιστοσελίδα ai.com. Άμεσα θα γίνει ανακτεύθυνση στο εργαλείο της Google που βασίζεται στην τεχνολογία PaLM (Pathway Language Model) η οποία εκπαιδεύεται σε ένα τεράστιο σύνολο δεδομένων κειμένου και κώδικα.

O τεχνολογικός κολοσσός πέτυχε ένα domain name απίστευτα εύκολο που λειτουργεί σε όλες τις πλατφόρμες όπως και σε desktop pc και σε κινητά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το ai.com κάποτε έκανε ανακατεύθυνση στο ChatGPT.

To Gemini 1.5 αναλύει πολύ περισσότερα δεδομένα

Το Gemini μπορεί να παράγει κείμενο, να μεταφράζει γλώσσες, να γράφει διαφορετικά είδη δημιουργικού περιεχομένου και να απαντά στις ερωτήσεις σας με ενημερωτικό τρόπο.

Η εταιρεία παρουσίασε σχετικά πρόσφατα την έκδοση Gemini 1.5, μια αναβάθμιση των μοντέλων ΑΙ που είχε ανακοινώσει πριν από τρεις μήνες.

Με μια απλή ερώτηση, ο χρήστης μπορεί να ζητήσει από το εργαλείο να αναλύσει πολύ περισσότερα δεδομένα από ό,τι πριν: 30.000 γραμμές κώδικα, 11 ώρες ήχου ή μια ώρα βίντεο. Τα νούμερα αυτά αφορούν το Pro, το μεσαίο μοντέλο του Gemini 1.5, το οποίο μπορεί πλέον να καταπίνει ένα εκατομμύριο πακέτα δεδομένων, γνωστά ως token.

Sports in

Ολυμπιακός: «Ραντεβού» με την ιστορία – Κόντρα στη Φερεντσβάρος για την πρόκριση στον τελικό

Ο Ολυμπιακός δίνει το πιο σημαντικό ματς του στη σεζόν, καθώς αντιμετωπίζει τη Φερεντσβάρος (16:30), με στόχο την ιστορική πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024