Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο «δρόμος» της Λίντσεϊ Λόχαν προς τον αληθινό της εαυτό 

Ο «δρόμος» της Λίντσεϊ Λόχαν προς τον αληθινό της εαυτό 

Σκέφτεται να επιστρέψει στο Χόλιγουντ με τους δικούς της όρους.

Η Λίντσεϊ Λόχαν μίλησε για όλα στο «Bustle» χωρίς περιορισμούς. Στην συνέντευξη που έδωσε στο διαδικτυακό γυναικείο περιοδικό, αναφέρθηκε στη μητρότητα, στην καριέρα της αλλά και στην νοοτροπία που άλλαξε προκειμένου να βρει τον πραγματικό της εαυτό.

Η σταρ, τον Ιούλιο του 2023, απέκτησε μαζί με τον σύζυγό της, Μπάντερ Σάμας, το πρώτο τους παιδί, τον Λουάι. «Είναι ένα εντελώς νέο, διαφορετικό είδος αγάπης που νομίζεις ότι δεν θα μπορούσες ποτέ να ζήσεις», σημείωσε στη συνέντευξή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bustle (@bustle)

Η γαλήνη στο να λέει «όχι»

H Λίντσεϊ Λόχαν ξεκίνησε την καριέρα της στη βιομηχανία του θεάματος από την παιδική της ηλικία. Η προσωπικής της ζωή απασχολούσε την επικαιρότητα εδώ και πολλά χρόνια. Τη δεκαετία που ήταν όταν ακόμα έφηβη, η Λόχαν γύρισε τα «Freaky Friday», «Confessions of a Teenage Drama Queen», «Mean Girls» και «Herbie Fully Loaded» , καθώς και – μεταξύ άλλων, παρουσίασε τα MTV Movie Awards, το 2004. Από μικρή, έμαθε να λέει σε όλα «ναι», αλλά τώρα – για πρώτη φορά, λέει «όχι» σε πολλά πράγματα. Ίσως, γιατί πλέον έχει βρει τη δική της γαλήνη, όπως τονίζει η ίδια.

Το πρόγραμμα εργασίας της από παιδί ήταν εξουθενωτικό, αλλά η ίδια αισθάνεται ότι πολλές φορές η δουλειά της «επισκιάστηκε από τους παπαράτσι και όλα αυτά τα πράγματα που έκανα όταν ήμουν νεότερη, κι αυτό είναι κάπως ενοχλητικό. Εύχομαι να μη συνέβαινε αυτό το κομμάτι. Αισθάνομαι ότι αυτό πήρε μια δική του τροπή. Γι’ αυτό και ήθελα να εξαφανιστώ. Έλεγα: «Αν δεν υπάρχει ιστορία εδώ, δεν πρόκειται να επικεντρωθούν μόνο στη δουλειά μου»».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bustle (@bustle)

Η μετακόμιση

Μαζί με τον σύζυγό της, η σταρ έχει μετακομίσει στο Ντουμπάι. Μόνο με δικούς της όρους ωστόσο, θα επέστρεφε στο Χόλιγουντ, καθώς πλεον δεν έχει δεσμεύσεις και περιορισμούς. «Πιθανότατα θα αρχίσουμε να περνάμε περισσότερο χρόνο εδώ, στις Ηνωμένες Πολιτείες». Όσον αφορά, όμως, στο πού θα είναι η βάση της οικογένειας, η ίδια λέει: «Δεν είμαστε σίγουροι ακόμα. Ακόμα αποφασίζουμε. Ψάχνουμε».

Πώς διαμορφώθηκε η εικόνα της

«Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι τόσο διαφορετικά τώρα από ό,τι όταν ήμουν νεότερη, πλέον ο καθένας έχει τον έλεγχο της δικής του ιστορίας», λέει. Η «εικόνα» που έχει δημιουργήσει ο κόσμος για εκείνη και τη ζωή της, διαμορφώθηκε κυρίως από τους παπαράτσι και τον Τύπο, όχι από εκείνη. «Δεν διαβάζω πράγματα που βγαίνουν. Γιατί ξέρω πώς λειτουργεί, οπότε δεν έχει νόημα. Και αν «βυθιστείς» σε αυτά, απλά θα χαθείς και μπορεί να σου κάνει τόσα πολλά», τονίζει η ίδια.

Η εσωτερική «αναζήτηση»

Μετά από χρόνια «αναζήτησης» του πραγματικού της εαυτού, η Λόχαν πλέον έχει αλλάξει νοοτροπία. Η μητρότητα, μάλιστα, την έκανε να συνειδητοποιήσει το πόσο περήφανη είναι για το σώμα της και το πόσο μικρή πίεση νιώθει να «επανέλθει». «Όλοι αδυνατίζουν τόσο πολύ πλέον. Αισθάνομαι ότι τα πάντα κλείνουν τον κύκλο τους, οπότε αυτή είναι μια συγκεκριμένη στιγμή κι αυτό, επίσης, θα περάσει. Αλλά φαίνεται ότι υπάρχει πίεση».

Η ίδια, τονίζει πως επιλέγει προσεκτικά σε ό,τι εκτίθεται στον διαδικτυακό κόσμο. «Τα πράγματά με τα οποία ασχολούμαι είναι τα positive manifestations και οι παιδικές τροφές». Κι απλώς, επιλέγει να περιβάλλεται από «θετικούς ανθρώπους».

Η επιστροφή στο «Μean Girls»

Η Λίντσεϊ Λόχαν φέρεται να πληρώθηκε με πάνω από 500.000 δολάρια για να κάνει μια cameo εμφάνιση στο «Mean Girls», 20 χρόνια μετά.

Στην ταινία του 2004, η ηθοποιός ενσάρκωσε μια νεοφερμένη έφηβη, την Κέιντι Χέρον σε αμερικανικό σχολείο, ανακαλύπτοντας νωρίς πως το bullying μετά και την κόντρα της με τις «plastics», την τριπλέτα με πιο δημοφιλή και… κουλ παρέα κοριτσιών.

Η σκηνή της Λόχαν στο «Mean Girls», προσφέρει μια έξυπνη γέφυρα μεταξύ του παρελθόντος και του παρόντος, ενώ για μισή ημέρα δουλειάς πληρώθηκε με πάνω από 500.000 δολάρια!

Η 37χρονη μάλιστα τίμησε με την παρουσία της την σεναριογράφο και παραγωγό, Τίνα Φέι που ενσαρκώνει ξανά τον ρόλο της δασκάλας.

Sports in

Ισπανικός «εμφύλιος» στον τελικό του BCL

Η Μάλαγα πέρασε από τον χθεσινό δεύτερο ημιτελικό και θα αντιμετωπίσει την Τενερίφη στον τελικό του BCL.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024