Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παντρεύτηκε η Λίντσεϊ Λόχαν

Παντρεύτηκε η Λίντσεϊ Λόχαν

H Λίντσεϊ Λόχαν ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω Instagram

Παντρεύτηκε η Λίντσεϊ Λόχαν με τον Μπάντερ Σάμας. Η 35χρονη σταρ στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram πριν από μερικές ώρες δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον αγαπημένο της όπου τον αποκάλεσε σύζυγό της.

«Είμαι η πιο τυχερή γυναίκα στον κόσμο. Με βρήκες και ήξερα ότι ήθελα να βρω τη χαρά και την ευλογία την ίδια στιγμή. Είμαι έκπληκτη που είσαι ο σύζυγός μου. Η ζωή μου, τα πάντα μου. Κάθε γυναίκα θα πρέπει να το νιώθει αυτό κάθε μέρα», ανέφερε συγκεκριμένα στη λεζάντα της κοινής τους φωτογραφίας ανήμερα των γενεθλίων της και στη συνέχεια το People επιβεβαίωσε τον γάμο του ζευγαριού.

Σε σχετική ερώτηση του Extra TV λίγο καιρό πριν, η Λόχαν έχει περιγράψει πώς φαντάζεται τον γάμο της. «Σίγουρα δεν θα κάνω υπερβολές», είπε. Και συνέχισε: «Είμαι πιο χαμηλών τόνων. Ακόμη και στα γενέθλιά μου, θέλω να βεβαιωθώ ότι όλοι οι άλλοι είναι καλά και μετά αισθάνομαι κι εγώ όμορφα». Όσο για τις ετοιμασίες του γάμου; «Έχω ήδη ξεκινήσει», τόνισε η Λόχαν. «Έχω ήδη αρχίσει να μιλάω σε μια φίλη μου για το φόρεμα. Αλλά θέλω να κάνω τα πράγματα σωστά και θέλω να ρυθμίζω τα πάντα. Είναι μια συναρπαστική στιγμή».

Η Λίντσεϊ Λόχαν ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον Μπάντερ Σάμας μέσω Instagram τον Νοέμβριο. Ωστόσο, τον περασμένο Μαρτιο η ηθοποιός και επιχειρηματίας ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία όπου την έδειχνε με τον αγαπημένο της μπροστά από μια τούρτα με το μήνυμα «Είπε το Ναι».

Την κορυφή της τούρτας κοσμεί ένα περίτεχνο σχέδιο από ζαχαρόπαστα που αναπαριστά μια ανοιχτή κοσμηματοθήκη που περιέχει ένα μονόπετρο δαχτυλίδι. «Το για πάντα μου» έγραψε η Λόχαν στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Η Λίντσεϊ Λόχαν μας είχε δείξει και το αστραφτερό διαμαντένιο δαχτυλίδι των αρραβώνων της ανακοινώνοντάς τον με αυτό τον τρόπο. Το δαχτυλίδι θα μπορούσε να αξίζει από 125.000 έως 250.000 δολάρια, σύμφωνα με τους ειδικούς.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024