Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Oλυμπιακός: Εντός έδρας με τον Μίλωνα για το 2-1

Oλυμπιακός: Εντός έδρας με τον Μίλωνα για το 2-1

O Oλυμπιακός υποδέχεται αύριο (18/3,17:00) τον Μίλωνα για τον τρίτο μεταξύ τους ημιτελικό του πρωταθλήματος της Volley League

Τον Μίλωνα στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» αντιμετωπίζει η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού, την Καθαρά Δευτέρα (18/3) στις 17:00 (EPT 3), για τον τρίτο ημιτελικό του πρωταθλήματος της Volley League.

Μετά την ισοφάριση του Μίλωνα οι Ερυθρόλευκοι θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να κάνουν το 2-1.

Μετά την ήττα (3-0) στη δεύτερη «μάχη» στη Νέα Σμύρνη, οι ερυθρόλευκοι δίνουν τον τρίτο ημιτελικό στην έδρα τους, όπου στοχεύουν στη νίκη επί του Μίλωνα, για να κάνουν το 2-1 στη σειρά και συνάμα, ένα ακόμα βήμα προς τους τελικούς της Volley League.

Δηλώσεις:

Αλεν Παγένκ: «Η ημιτελική φάση είναι ισόπαλη 1-1 και τώρα, παίζουμε ξανά στην έδρα μας, με τον κόσμο μας, οπότε θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε και να πάρουμε το πλεονέκτημα στη σειρά με τον Μίλωνα. Αυτό σημαίνει, ότι θέλουμε να έχουμε καλό σερβίς, ώστε να μην μπορεί ο αντίπαλος να επιτεθεί με γρήγορες μπάλες, ενώ το μπλοκ μας, μαζί με την άμυνα, μπορεί να κάνει καλή δουλειά».

Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας είπε: «Με τη συνταγή της νίκης στον δεύτερο ημιτελικό θα πάμε στην έδρα του Ολυμπιακού για να κάνουμε το παιχνίδι μας. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Έχουμε καλή ψυχολογία και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε σωστό βόλεϊ. Είναι λογικό να περιμένουμε αντίδραση από τον Ολυμπιακό αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά, δηλαδή, πίεση στο σερβίς και καλό μπλοκ – άμυνα ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε τη διαφορά. Το σίγουρο είναι πως έχουμε μπροστά μας δύο ακόμα αγώνες. Έχουμε πολύ δρόμο. Εμείς δεν έχουμε πίεση αλλά δεν είμαστε και αδιάφοροι. Έχουμε εγωισμό και φιλοδοξίες που φτάνουν μέχρι τους τελικούς».

Σε 17 αναμετρήσεις στο παρελθόν ο Ολυμπιακός προηγείται 15-2 του Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων.

Sports in

Ισπανικός «εμφύλιος» στον τελικό του BCL

Η Μάλαγα πέρασε από τον χθεσινό δεύτερο ημιτελικό και θα αντιμετωπίσει την Τενερίφη στον τελικό του BCL.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024